היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בין כפות רגלינו לאבני הרחוב חברים טובים אותנו מלווים נעלולי פלא נעלולים כאלה
אז לא, לא התחרפנתי, סתם מתלהבת כי היום בשעה טובה ההורים שלי קנו ללהב נעליים ראשונות מדהימות. של חברת אלפאנט!!! ובאופן מפתיע בטירוף הילדה פשוט לא מוכנה להוריד אותן מהרגליים, היא הולכת איתן בשוויץ עם נענוע טוסיק קל, ולא מפסיקה להצביע עליהן כדי להראות לכולם איזה גדולה היא!!!
ולחדשות קצת פחות מלבבות: 1. ללהב חזרו עוד פעם הפצעים בפה, אבל גדול יותר והרבה יותר. המצב לא מלבב בכלל. אין לנו מושג מה זה. היום בבוקר הייתי אצל רופא (לא הקבוע שלה כי אנחנו בנשר אצל ההורים) והוא אמר שזה או שאריות או שככל הנראה יש איזה וירוס שתקף את הפה שלה וגורם לאפטות הללו ושחוץ מלשמור על היגיינה ולשכח לה כאבים עם משחות מקומיות ואקמולי אין הרבה מה לעשות (גם המליץ לי על ריבת חרובים אומר שזה תרופת פלא לפצעים בפה). ועכשיו גם העלתה לי קצת חום ל38.3 נקווה שלא יעלה יותר ושנעבור את המחלה מהר. 2. המצב של סבא שלי על הפנים - רובכן בוודאי זוכרות שהוא ואבא שלי חלו לפני שנה וקצת בסרטן. בינתיים אבא שלי הבריא ולסבא שלי כבר לא הותירו סיכויים. אז לפני כשבועיים הוחלט להפסיק סופית את הטיפול. ועכשיו המצב הדרדר וככל הנראה היום המפחיד מכל קרוב מדי [url=http://imikimi00.com/link/link_through/BH4x-10u]