בנות קורה לכן דבר כזה לפעמים )-: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבא לכן לברוח מהבית
13 תגובות
עמוד 1
  • זה קורה לכולם

כל אחד זקוק לחופש שלו לפעמים ....

אני תמיד אוהבת את שבת בצהרים... שחר ישן במיטה בעלי עם הכדורגל... ואני בעיסוקים האישים שלי
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • יקירתי,
    אחרי הלידה, ובתחילת ההריון הנוכחי - היו לי ימים שהרגשתי
    שאני רוצה לסגור את העיניים ושהכל יעלם
  • כן לכולנו יש את הרגעים האלה ...
    למזלי אמא שלי מגיעה פעם-פעמיים בשבוע בשעות הבוקר לשמור על יאיר (כשנדב בגן ובעלי בעבודה) ואני יוצאת מהבית בכדי לשמור על השפיות
  • מזה מוכר לגמרי, זה נורמלי לפעמים גם אנחנו צריכות את השקט שלנו.

• כן... זה קורה....
    זה טבעי ובסדר ונורמלי ואם תצליחי להרחיק ממך את הנקיפות מצפון ולזכור שעוד לפני שאת אמא ואשה נשואה את גם בן אדם בפני עצמו שצריך מידי פעם את המקום והזמן לעצמו זה יהיה נהדר.
  • גם לי זה קורה..
    ושוב, זה הדבר הכי טיבעי בעולם.
    כמו שענבר כתבה, לפני שאנחנו אמהות ונשים נשואות- אנחנו בני אדם שלפעמים גם כן צריכים חופש.
    נסי לצאת לך לערב אחד עם חברות, רק כדי להתאוורר, זה יכול לשנות משהו.

תרגישי טוב
  • ב ר ו ר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני מרגישה שאני כתבתי את 2 השורות הראשונות של
    השירשור הזה חוץ מהבעל כמובן כי אם היה לי בעל
    הייתי "זורקת" לו את הילדים ויוצאת לשעתיים
    למה לא תעשי את זה?
    בהצלחה
  • ועוד איך קורה....זה לא מפחית מערכך כאמא, פשוט כל אחד זקוק לקצת שקט לפעמים וילדים בהחלט יכולים להוציא מהדעת לפעמים
  • תודה בנות
  • קרה לי המון בעבר..עכשיו אני אצל ההורים שלי ובלי בעל אז כיף לי כשאני רוצה שקט יש מי שיטפל בבובה ויש לי הרבה זמן לעצמי
  • קורה קורה לכולםםםםםםםם במיוחד כאשר האישה רוב הזמן עם הילדים..
    בשביל למנוע מצב כזה קבוע יש יום בשבוע שהוא רק שלי, רון מגיע אחהצ מוקדם יותר נמצא עם אורי (יוצא או בבית) ואני חופשייה לפחות לשעתיים.. נושמת טוב מתמלאת אנרגיות..
    תנסי את זה..
    בהצלחה!
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • למצוא ערב שהוא רק שלי זה רעיון מעולה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה