היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בתאריך 16.11 אני צריכה לעבור ניתוח בברך. יש לי איזה בעיה בברך ובניתוח בעצם מחדירים לי מצלמה לברך כדי לראות בוודאות מה הבעיה. השאלה שלי היא כזאת: איזה הרדמה כדאי לי לעשות, כללית או ספינלית?
7 תגובות
עמוד 1
ברור שכללית אני מתה מפחד ומעדיפה לישון כשחופרים שם בפנים
ספינלית הייתי בכמה ניתוחים כאלה (כצופה מהצד במסגרת הקורס) וכולם היו ספינלית למעט אחד. כל הניתוחים בהרדמה ספינלית עברו פיקס, זה שעבר הרדמה מלאה התעורר באמצע ומיותר לספר את ההמשך, אבל אקשן היה שם [url=http://imikimi00.com/link/link_through/BH4x-10u]
לדעתי הרדמה מקומית מניסיון שלי יותר עדיף עברתי הרבה כאילו וסוף החודש עוברת אחד נוסף לצערי בכף הרגל מה הבעיה בדיוק? למה את צריכה לעבור ניתוח? שיהיה לך בכל אופן בהצלחה ליאתוש חוץ מזה מזאת אומרת הכי כדאי לי לעשות? לא אמרו לך איזו הרדמה את הולכת לעבור? בדרך כלל הרופאים הם שקובעים תלוי בסוג הניתוח ומה מטרתו למשל אצלי אמרו שההרדמה היא מקומית (יש לי גידול בכף הרגל וזה לא חדש לגבי עם הגידולים יש לי גוף שמייצר אותם) כבר הוציאו לי כמה כולל אחד מאחורי האוזן קרוב לראש בהרדמה מקומית קצת לא נעים אבל עדיף
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
אין לי תשובה חד משמעית... בדרך כלל הרדמה מקומית עדיפה על הרדמה מלאה כי הרדמה מלאה יכולה לגרום להרבה סיבוכים. אבל עדיף שתתייעצי עם רופא.
העיקר שיעבור בשלום
היי גם לדעתי כדאי הרדמה ספינלית, לא מנסיון אך מתוך מחשבה שההתאוששת וההתעוררות וממרדמה קלות יותר, את בסך הכל יכולה לראות מה ואיך נוהגיםבך בזמן הטיפול, להיות שותפה במתרחש....
המון בהצלחה
תודה על התשובות בנות. תהילה ויולי אין הרדמה מקומית בניתוח הזה. רק ספינלית או מלאה. אני צריכה להחליט איזה אני רוצה. האורטופד שלי הוא זה שעושה את הניתוח אבל הוא ממליץ על ספינלית כדי שאני אהיה שותפה בניתוח ואראה מה הוא עושה למרות שלא ממש בא לי לראות מה הוא עושה לי בברך. והרדמה ספינלית מפחידה אותי למרות שכבר עברתי אותה בלידה אבל אז כבר ממש רציתי את ההרדמה הזאת כי כאבי הגב הרגו אותי