היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה, אני בינואר חוזרת לעבודה והבת שלי תהיה בת חמישה וחצי חודשים. מתי צריך להירשם לגן? ומה בכלל עושים שם עם תינוקות כאלה קטנים?
הלב שלי נקרע לשלוח אותה לגן כשהיא עדיין כזאת פיצית אבל אין לי ברירה
6 תגובות
עמוד 1
קודם כל כדאי להתחיל ולחפש גן עם תינוקיה, או משפחתון. הכי טוב עפ"י המלצות מהורים אחרים - שכנים/מכרים/חברים/קרובי משפחה וכד' את הבחירה עושים לאחר שהיית בגן/ים פגשת את הצוות, ראית איך הגן מתפקד ואם זה לשביעות רצונך, לעיתים זה לוקח גן או שניים ולעיתים זה לוקח הרבה מלא המון גנים... לאחר שיש גן נבחר - נרשמים, וכשבוע-שבועיים לפני שאת חוזרת לעבודה מתחילים בקליטה. בד"כ זה תהליך של מס' ימים במהלכו מרגילים את הילד לגן. בגיל הזה לא עושים הרבה מידי עם הילדים, זה בעיקר על תקן בייביסיטר.... זה אכן קורע את הלב להכניס כזאת פיצית לגן
צריך לקבוע איתם פגישה מראש או להפתיע? השאלה אם אני מפתיעה, יהיה להם זמן לשבת איתי?
לדעתי עדיף לך משפחתון... פחות ילדים, כולם קטנטנים... בכל מקרה מה שלא תבחרי כדאי שתתחילי לחפש... תראי כמה מקומות, תשאלי הורים אחרים בגנים הממש טובים בדרך כלל נרשמים הרבה מראש...
להתחיל עם להפתיע, רק על מנת לראות מי נגד מי איך ולמה. אם הם לא יוכלו להראות לך אז יבקשו ממך לקבוע פגישה (תתפלאי כמה זמן יש בד"כ למי שבאה לראות את הגן ולהוסיף את השיק שלה מידי חודש....)
גם אני בעד משפחתון בגיל כזה קטנטן.
יש משפחתונים שהם בפיקוח משרד התמ"ת, שזה די טוב כי אין הפתעות מבחינת מספר הילדים - הם מוגבלים עד 5. כמו כן המחיר בפיקוח ויש הנחה למי שזכאי.
הכי טוב לנסות לקבל המלצות מפה לאוזן.
תבדקי איך הילדים נראים, מה הם מקבלים לאכול, איזה משחקים יש (גם לגיל הזה אמורים להיות משחקים מתאימים), מה סדר היום, האם נקי שם... התרשמות כללית.
גם אני בעד משפחתון בגיל כזה קטנטן.
יש משפחתונים שהם בפיקוח משרד התמ"ת, שזה די טוב כי אין הפתעות מבחינת מספר הילדים - הם מוגבלים עד 5. כמו כן המחיר בפיקוח ויש הנחה למי שזכאי.
הכי טוב לנסות לקבל המלצות מפה לאוזן.
תבדקי איך הילדים נראים, מה הם מקבלים לאכול, איזה משחקים יש (גם לגיל הזה אמורים להיות משחקים מתאימים), מה סדר היום, האם נקי שם... התרשמות כללית.