היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמו שאתן יודעות , או שלא..בעלי יצא בשבוע שעבר למילואים (חודש!!) אני עייפה וחלשה בטירוף והדובדבן שבקצת הוא כבר שבועיים אני עם כאבי ראש מטורפים שמנטרלים אותי והופכים אותי לחסרת סבלנות ועצבנית.., ביום חמישי זה הגיע לשיא חדש שכבר הרגשתי ממש רע ואפילו היתה לי תחושה של שפעת מטורפת שמתפתחת לי בגוף בליווי כאב שיניים לא נורמלי... בשישי לא הלכתי ללימודים
16 תגובות
עמוד 1
לא כיף..... החלמה מהירה מהירה ומלאה מלאה
החלמה מהירה
וואו בכלל לא נעים, ואיזה דיכאון שהבעל במילאויים....
מאחלת לך החלמה מהירה!
שבעלך יחזור במהרה!
רק נחת מעומר ושהכל יהיה בסדר!
תרגישי טוב!
*
תרגישי טוב
יווו איזה באסה
רפואה שלמה ותרגישי טוב שולחת
החלמה מלאה מאמי
אוי סינוסיטיס זה
מסכנה, אני מכירה מקרוב את הסינוסיטיס, זה סיוט!!! את צריכה לדעת לזהות את זה מבעוד מועד... ישר להתחיל עם טיפות אף. אמנם אסור בהריון בגדול, אבל פעם-פעמיים ביום לכמה ימים יעשו את העבודה, ועדיף מכל הסבל שאחר כך.... תרגישי טוב
אאאאאאאוווווווווו מתוקונת רק בריאות מהר מהר החלמה מהירה! כנסו לאתר www.adidastudio.com