:-( אין לי כבר כוח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מיום שישי אני מרגישה ממש לא טוב בלילה בין שישי לשבת קפאתי ברמות שהתקפלתי יותר מתנוחה עוברית אבל שבדקתי חום היה רק 36.1 שאמרו לי שבגלל זה אני קופאת אתמול כבר החריף יותר מנוזלת משתעלת ומה לא היום קמתי כבר עם כאבי ראש חזקים ברמות תכננתי ללכת לעבודה אבל............................ לא הייתי מסוגלת לעשות כלום הלכתי לרופאה מתברר אני בתחילת ברונכיט קיבלתי צפורל (רק את זה אני יכולה לקבל כל דבר אחר יכול להזיק לי) 3 פעמים ביום למשך שבוע וגם סירופ נגד שיעול 4 פעמים ביום למשך שבוע וכמובן עד יום ג' להשאר בבית היום אפילו לא היה לי כוח לטפל בדנדוש אבא שלי המדהים הלך להוציא את הילדה שלי מן המעון אחר כך אמא שלי לקחה את הילדה לטייל וגם בלילה אמא שלי קמה אליה כי אני לא הרגשתי טוב
    ועוד המנל שלי החצוף רצה שאני אלך לסניף לעשות הזמנה מול המדף אז בעצם מה ההבדל אם אני חולה או לא חולה? לא הלכתי ולא עיניין אותי הרי לפטר אותי עכשיו אינו יכול

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

5 תגובות
עמוד 1
  • תרגישי טוב
  • תודה יפה שלי קיבלת כבר את המייל ששלחתי לך מקודם?
    אגב אנחנו צריכות להיפגש קצת עם הילדות כמובן

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• רפואה שלמה
  • תרגישי טוב
  • תרגישי טוב חמודה.. ועל תתקרבי יותר מדיי לקטנה שהיא לא תדבק..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה