סקר-לידה שניה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אז ככה...
    כמה שאלות שמעסיקות אותי לקראת הלידה הקרבה ובאה ....אשמח אם תענו....
    1. כשהלכת ללדת.... עם מי השארת את הילד/ה הגדול/ה?
    2. כשחזרת הביתה מבית יולדות, מי הוציא לך את הילד/ה בימים הראשונים לאחר הלידה? את? מישהו אחר? עם התינוק החדש? בלי?
    3. כשהילד/ה הגדול/ה חזרו מהגן, האם נעזרת במישהו כגון בייביסיטר, חברה, אחות, אמא- בכדי להקדיש זמן לגדול/ה?
    4. אם קרה מצב שהתינוק היה זקוק לטיפול רפואי/מיון באמצע הלילה(נניח חום גבוה שתינוק מפתח- לפני גיל שלושה חודשים) עם מי השארתם את הגדול/ה?

אני דיי מוטרדת מכל אלה האמת...כרגע אני לא גרה ליד אמא ואני צריכה למצוא פתרונות למצבים האלו, אשמח לעידוד
12 תגובות
עמוד 1
  • . כשהלכת ללדת.... עם מי השארת את הילד/ה הגדול/ה?

אחרי שהרדמו אותו... אצל גיסתי שהייתה גרה צמודה אלי.
    2. כשחזרת הביתה מבית יולדות, מי הוציא לך את הילד/ה בימים הראשונים לאחר הלידה?

רק אני- בשבועיים הראשונים השארתי אותה אצל השכנה שגרה קומה מתחתי שיש לה ילדם חודש מעל יעל.

אחרי שבועים שלושה... כבר הייתי הולכת עם יעל בעגלה.
    3. כשהילד/ה הגדול/ה חזרו מהגן, האם נעזרת במישהו כגון בייביסיטר, חברה, אחות, אמא- בכדי להקדיש זמן לגדול/ה?

לא. אין לי....
    4. אם קרה מצב שהתינוק היה זקוק לטיפול רפואי/מיון באמצע הלילה(נניח חום גבוה שתינוק מפתח- לפני גיל שלושה חודשים) עם מי השארתם את הגדול/ה?
    מה זאת אומרת?
    הרי זה אמצע הלילה... בעלי גם בבית
  • גם לא קרה לי שלפני גיל שלושה חודשים מפתחים חום גבוה- אין סיבה.

• היי מותק, אלו באמת דאגות מוצדקות..
    כשהלכנו ללדת- השארנו את שילה אצל סבא וסבתא, זה היה ארבע וחצי בבוקר, הערנו אותם,
    והם הגיעו כבר לבי"ח לקחת את שילה כי אני הרגשתי כבר באוטו שאני צריכה ללחוץ!!
    מיד אחרי הלידה עידו הלך אליו, אני הייתי די הרבה לבד אחרי הלידה כי עידו- בעלי היה עם שילה, אבל
    סבא וסבתא גם היו עם שילה הרבה, והוא גם בא לבקר אותי המון המון..
    כשילדתי- שילה לא היה בגן, הוא היה בבית, לכן לא הייתי צריכה עזרה בזמן ההליכה לגן,
    וגם- הודיה היתה ילדה מאוד רגועה, ישנה הרבה, אכלה בנחת.. כך שיכולתי להיות הרבה עם שילה..
    אני חושבת שמאוד חשוב שאת תלכי להוציא את שלומי מהגן, הוא בטח יתגעגע אלייך וזו אחלה
    תשומת לב.. אפשר עם עגלה ואולי אפשר להשאיר מישהו עם הקטן/ה בבית.

אנחנו היינו אצל ההורים שבוע וחזרנו לעפרה, עידו חזר לעבודה ואני הייתי עם שניהם לבד בבית..
    גם- רחוקה מההורים. אבל הסתדרתי טוב.. העדפתי לא להשתמש בעזרתם.

בקשר לשאלה האחרונה שלך- עד עכשיו אתם בטח רגילים לעשות דברים כאלה ביחד, כשיש
    שני ילדים פשוט מתרגלים לנצל את העובדה שאתם שניים.. (ב"ה) אחד נוסע לרופא/ מיון ח"ו
    והשני נשאר עם הגדול..
    או שנוסעים כולם ביחד..
    פעם אחת כששילה התייבש רציתי נורא להיות לידו והודיה עוד ינקה אז נסענו כולם ביחד למיון..
    זה מטורף אבל אפשרי בהחלט!!

איפה את מתכוונת ללדת? את מתכננת להיות קצת אצל ההורים או לבוא מיד הביתה?
    אמא שלך פנויה לבוא לעזור לך קצת אחרי? אתם בקשר טוב?

אין שום ייאוש.. :)
  • 1. אמא שלי
    2. לפעמים בעלי, לפעמים אני עם נופר, לפעמים אחותי ולפעמים אמא שלי
    3. אמא שלי ואחותי עזרו קצת
    4. טפו טפו עוד לא קרה... אבל אמא

• יקירתי
    אל תדאגי בסוף מסתדרים
  • תגידי, מה עם מצב העכוז? הסתדר<?
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • 1. כשהלכת ללדת.... עם מי השארת את הילד/ה הגדול/ה?
    -עם גיסתי

2. כשחזרת הביתה מבית יולדות, מי הוציא לך את הילד/ה בימים הראשונים לאחר הלידה? את? מישהו אחר? עם התינוק החדש? בלי?
    -עידן לא היה בגן עדיין ...

-הייתי לגמרי לבד

• כשהלכת ללדת.... עם מי השארת את הילד/ה הגדול/ה?
    אצל ההורים שלי.

אחרי הלידה הלכנו לישון אצל ההורים שלי , הייתי ממש זקוקה לעזרה.

3. כשהילד/ה הגדול/ה חזרו מהגן, האם נעזרת במישהו כגון בייביסיטר, חברה, אחות, אמא- בכדי להקדיש זמן לגדול/ה? לא היתה לי עזרה אחרי הצהריים.
    לא קרה לנו שנסענו באמצע הלילה אבל כשקורן היה חולה אמא שלי באה לעזור.

[]
    []
  • תודה רבה רבה בנות יקרות, הצלחתי להתעודד בזכות התשובות שלכן, כי נתתן לי קצת רעיונות,
    קודם כל פיתוש, ממך לקחתי את הרעיון שאגיע לחדר לידה יחד עם שלומיקו וההורים שלי יגיעו לשם לאסוף אותו, אני מתכוונת ללדת בלניאדו בנתניה ושם הורי גרים. אני בעצמי גרה מרחק חצי שעה נסיעה מנתניה.
    אורטלי- מחרתיים יש לי הערכת משקל ואז אדע אם העובר התהפך, מקווה מאוד שכן
  • גם אני... גם אני
  • מותק- אם את מתכננת נסיעה של חצי שעה לבי"ח (בתקווה גדולה שלא יהיה קיסרי!!
  • אופק נשאר לישון אצל חמתי- הלכתי ללדת ב11 בלילה. למחרת הוא פיתח דלקת עיניים אז בעלינשאר איתו בבית ואני הייתי לבד בבי"ח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה