צריכה עו"ד דחוף בהול !! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צריכה עו"ד דחוף מאוד..
    להתייעצות...

]
14 תגובות
עמוד 1
  • באיזה נושא?

• אולי באמת כדאי לכתוב באיזה תחום, מאמי.

• בקשר למה??? דודה של בעלי היא עורכת דין בכירה אולי היא יכולה לכוון אותך

• מה את צריכה מאמי??.

אולי אני יכולה לעזור
    "אתה הדבר הכי טוב בעולם...
    הדבר הכי טוב בעולם הזה,
    אהבת חיי ,
    הרגש שבי
    איך הכל השתנה שפגשתי אותך......"

• ידיד טוב שלי הוא עו"ד ידוע בחיפה אבל לא יכול לעזור לי
    כי לא מבין בתחום ..
    נכון סליחה לא רשמתי מה הבעיה...

בספטמבר 2002 טסנו לגרמניה אני ובן זוגי דאז רק חברים
    הוא קנה אוטו חדש והשאיר אותו עם ביטוח לכל נהג לבן דודה שלו,
    בזמן שאנחנו בגרמניה הוא צבר דוח"ות חניה בירושלים
    ומסרב לשלם . הוא כיום אלכוהוליסט שלא יודעים איפה הוא
    בכלל ]
  • מאמי אני אדבר עם דודה של בעלי אולי היא יכולה לעזור לכוון אותי אולי הי אמכירה איזה עורך דין טוב בנושא. היא עורכת דין בכירה בירושלים בבית משפט העליון.

• יש לי עו"ד מעולה מיוקנעם
    04-9592205
    קוראים לו דרור כהן
    אני מאוד ממליצה.
  • מעולה הקישור...
    אבל איך אני מוכיחה להם שלא נשלחה אליי שום הודעה נוספת (מלבד זו שקיבלנו עכשיו )בנושא במהלך 7 השנים האלו?.....אחרי שפניתי אליהם כבר להסדר בתשלום...ההודעה היתה בשנת 2003 והגענו לטפל בבעיה מול העיריה והם בעדינות העיפו אותנו ואמרו שיטפלו בנושא..עכשיו מה עושים..????
    מעתיקה פיסקה :

אנו נצטרך לחשב את הזמן מיום ההתראה האחרונה ועד להתראה שאחריה, בכל מקרה שעברו יותר מ- 3 שנים יבוטל הדו"ח בגין התיישנות והעירייה לא תוכל לגבות בגינו כסף. ראה פסקי דין בבית משפט לתביעות קטנות שאוליאן אילן נ' עיריית ת"א 912/04 וכן מירוני נ' עיריית ת"א 3391/04 , וכן פסקי דין נוספים המפורטים בפסיקה וחקיקה, אמנם פסקי דין אלו אינם מחייבים את בית המשפט מכיוון שנפסקו בערכאה נמוכה כבית משפט לתביעות קטנות, אך בהחלט מדגימים את העניין.

עברו 7 שנים האם זה חוקי בכלל לשלוח אלינו את הדו"ח ???
    ]
  • את לא צריכה להוכיח, שהם יוכיחו
    הרי אם היו שולחים ברשום זה היה מגיע
    אם לא הגיע, כנראה ששלחו לכתובת לא נכונה, או שלא שלחו בכלל
    אם שלחו בדואר רגיל, זה לא תקף בבית משפט
  • באמת ?
    ז"א אם גרנו בגרמניה שנתיים וחצי ולא קיבלנו דברי דואר מטעם העירייה חוץ
    מפעם ראשונה שבא שוב הצגנו דרכונים וכו' ואם עברנו דירה הרי הם מקבלים נתונים ממשרד הפנים/תחבורה ...הוריו של בעלי גראים בבית שמש והורי בחיפה ..להוריו אין רישון נהיגה והורי לא צריכים רכב... ב"ה יש.
    ז"א שאם אף אחד מאיתנו לא היה בירושלים עם האוטו ויש עדים לכך שהוא היה עם הרכב ואגב רוב הסיכויים שהרכב חנה סמוך למקום עבודתו ..מה גם שהוא בחור שופוני והתלהב מהאוטו אז בטוח יש מי שיודע להגיד שאכן הרכב היה אצלו..עכשיו, איך מוצאים את הבן אדם ..אמא שלו לא יודעת איפה הוא או שמפחדת שבעלי יגיע אליו..]
  • את תטעני שזה התיישן
    למען הזהירות תראי בנוסף את ההוכחות שזה לא שלכם ושלאחר שהראתם זאת לעירייה אמרו שיטפלו
  • ההוכחה היחידה בעצם היא שלא היינו בארץ]
  • תתמקדו בהתיישנות
    מעבר לזה, בכך שלא הייתם בארץ
    אם ידרשו הוכחות למי כן נהג ברכב אז תשברו את הראש
    בהצלחה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה