קיטורים....התייעצות... צריכה חיבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז עידו עדיין על הפנים,לא מפסיק לבכות ולהזיל ריר בכל הבית, והמחלה המגעילה הזאת לא עושה רושם שהיא הולכת לעבור

11 תגובות
עמוד 1

• קבלי

החלמה מהירה לעידו

האמת, לא יודעת מה לייעץ לך.... מצד אחד חבל על הכסף ומצד שני גם קשה להשאיר ילד חולה ככה

מקווה שירגיש טוב עד יום חמישי

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb
  • אוי. איזה מתסכל.
    תבדקי כבר עכשיו לאן את יכולה ללכת מחר על הבוקר כדי להתיז לו חלב עז ישירות מהעטין, זה עובד הכי מהר. אם תצליחו מחר בוקר ואחה"צ ומחרתיים וביום ה' בבוקר - הוא יהיה בסדר עד יום ה' בצהריים.
    מחלה מגעילה נורא.
    החלמה מהירה ומלאה
  • ממי אני קוראת את הדברים שלך ובוכה אשכרה בוכה
    אני כל כך מבינה אותך כרגע, כי אנחנו עוברים בדיוק אותו הדבר
    במקום לראות שיפור אז מיום ליום זה נראה יותר גרוע ורק הולך ומתעצם. הפצעים מתרבים ומלא מוגלה מתווספת
    אני ממש מיואשת ומתוסכלת ורק בוכה כל היום (יחד עם להב )

שולחת לכם מיליוני חיבוקים ומאחלת לכם שיפור עצום כבר מחר בבוקר

באהבה סיון

• מאמי שלי לא ידעתי שאת עוברת את כל זה
  • החלמה מהירה לעידו
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • עינבר זאת בדיוק הבעיה הוא כבר 3 ימים שותה שפריצים של חלב עיזים

• היי מותק!!!
    ממש כואב לי לשמוע גם על עידו וגם עלייך. זה לא קל בכלל. מה עם סבא וסבתא? לא תרגישי יותר טוב עם עידו יהיה איתם.
    חוץ מזה באמת עד יום חמישי אלוהים גדול. ואני כלכך מבינה את הכאב של על עידו גם אנחנו חווינו את זה (עשרה ימים) וזה באמת היה לי קשה לראות כך את שני.
    חיבוקים לך ולבעל וכמובן לעידו החלמה מהירה!!!!!
    לגבי הטיסה, לי נראה ממש חבל לוותר אבל יש לי הרגשה שגם אם תחליטי לנסוע את פשוט תצאי מדעתך אז אולי לא שווה את זה.
    לילה טוב
  • אוי..... איזה באסה......
    החלמה מהירה לעידו!!!! אני מקווה בשביל כולכם שעד יום חמישי זה יעבור לו ותוכלו לטוס בשקט....

• בנות תודה

• ללהב זה התפשט בינתיים רק על הפנים, בלי ידיים ורגליים.
    מסכנון קטן הוא באמת קיבל את זה קשה

באהבה סיון
  • אויייייי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה