עזרה/עעידוד - הילד נרדם רק בנידנודים ובוכה מלא.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• מה יש לו??????????????????????????????

המתוק שלי בן 4 חודשים ושבוע. מתוק ובדרך כלל רגוע. עד לפני שבוע היה נרדם עם מוצץ וחתול בד לבד. אבלללללללללללללללל לפני שבוע היו לו כנראה כאבי בטן - גזים - שיניים רק אלוקים יודע מה. והוא לא היה רגוע ! בוכה הרבה נרגע רק עם נדנודים מוצץ. בנוסף רוב הזמן הצואה שלו ירוקה ומעט נוזלית. מה לעשות???
    האם מוכר? למה הוא לא קרא את הספר שזה אמור להיגמר בגיל 3 חודשים? ועכשיו נרדם עם מוצץ על הידיים נידנודים ותנועות ועדיין נראה כאילו משהו מפריע לו.
    קשה לי.
    מוכר לכן? יעבור? מה יש לו? בטח גזים (לפעמים אני ממש מרגישה את זה) ואולי גם שילוב קטלני של שיניים?

4 תגובות
עמוד 1
  • מה הוא אוכל? יונק? אם כן, יכול להיות שזה משהו שאת אכלת ומציק לו.
    יכול להיות גם שיניים, באמת. אצלנו זה עשה קקי "חומצי" כזה ו-"ריחני"
  • זה גיל שההרגלי שינה משתנים המון. אבל אולי הוא מפתח משהו (הלוואי שלא

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • הי תודה בנות.......

היה לילה ללא שינה בכה ונרדם רק עם נדנודים על הידיים. גם עכשיו קם אחרי תנומה קצרה ועלי על הידיים. אבל רגוע ועושה קולות מצחיקים של מציצה בפה :)

רעות/ אמא של דניאל - כן, באמת יש לו קצת נזלת יכול להיות שזה מפריע לו וזה בשילוב גזים לא עושה לו טוב.... כמו שאמרתי רוב הזמן צואה ירוקה ודי נוזלית. ואולי גם שיניים. בקיצור רק ניחושים - הלוואי והייתי יודעת איך להקל עליו. וכן הוא עשה גם 2 חיסונים מחומשת ופרוונר. אולי גם השפיע אם כי לא היה חום והאחות אמרה שרק יום או יומיים אחרי יכולות להיות תופעות לוואי.

בע"ה שרק יעבור ! תודה על העידוד אני רואה שגם לכן יש שני מתוקים. גם לי ! וזה במיוחד קשה כי אני לא מצליחה לתמרן כל כך עם שניהם....... אבל הגדולה שלי כזו מתוקה מנסה לעזור. מתה עליה ! כולה בת שנתיים וארבעה חודשים אבל אושר גדול. נו טוב, אתן יודעות איך זה :)
  • הי
    הילדים שלנו כמעט באותו גיל.
    לפי מה שאת מתארת משהו בהחלט מציק לו, לכי תדעי מה...
    לדעתי אין ברירה בגיל כזה, אם משהו מציק להם אז צריך להרים על הידיים ולהרגיע כי הם לא יודעים להתבטא וכל מה שהם צריכים זה את החום שלך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה