היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ממי, עם הזמן הרבה פעולות שנראות עכשיו מסובכות יהיו קלי קלות.. תמיד את יכולה לדמיין איך זה עם 3 ילדים לבד ואז 2 נראה הרבה יותר קל.. "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
זה עניין של שבוע-שבועיים-שלושה עד שלומדים מה ואיך כמה ולמה. אם יש לך אפשרות לקחת ילדה שתעזור לך בשעות שיותם בבית זה יועיל לך מאוד. ההתחלה, ככל ההתחלות, קשה, וכדי לנצל כל עזרה שמישהו מציע או ממי שאפשר לבקש.
אני לא מניקה .. לא היה לי סיכוי עם יותם אז ויתרתי על זה.. גם ככה לא כ"כ הלך לי
כמו שענבר רשמה = אכן זה לא קל! חבל שלא ניסית להניק.....הרבה פעמים זה מרגיע ומרדים אותם המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
אומנם עדיין לא הגעתי לשלב הזה... אבל אני לא כל כך רחוקה, וגם אני חושבת על זה לא מעט לאחרונה... מה שעולה לי זה אולי לנסות לשים את ניצן על מינסה ואז יהיו לך ידיים חופשיות כדי להתעסק עם יותם, מה את אומרת?
מאמי תאמת שאין לי מושג איך אפשר להסתדר...סורי אבל אני בטוחה שאמא שלך תעזור ושאת תצליחי ! בנתיים מאחלת לך להנות מהילדודס
אני ממש מבינה לליבך.... אני גם לא כלכך יודעת מה לייעץ לך כיוון שאצלי ההפרשים קצת יותר גדולים שני אוטוטו כבר בת שלוש והתגובות שלה וההתמודדויות שלה הן אחרות. גם היא מקנא רק בדרכים שלה, גם לי לא ממש קל אבל בכל זאת אנסה לתת כמה עצות, תראי מה נכון לך:
1. שיגרה, שיגרה ושיגרה - ילדים מאוד אוהבים שיגרה ועכשיו שניצן נולד אין את השיגרה שיותם היה רגיל אליה, לכן אני מציעה ממש לשבת ולחשוב על שיגרה חדשה של שניהם יחד ולהתמיד איתה עד כמה שניתן (תראי זה עוזר). 2. להפגש עם חבר מהגן אחה"צ - מסיח את הדעת, נותן לקטנים הרגשה שהם גדולים (כמובן שאת איתו). 3. שעון מעורר להגדרת זמנים!!! אני עושה את זה עם המשחקים של שני, אני מכוונת שעות ל 18:15 והיא יודעת שהשעון מצלצל אז אני צריכה להתפנות לקלח את יונתן, תנסי להשתמש בזה להאכלה עם ניצן, תראי ליותם שעון מעורר ואיך זה מצלצל ותגדירי לו שעה שיותם בערך צריך לאכול (אפילו תקדימי לו ארוחה שלא יהיה מצב שניתן עצבני) שהשעון מצלצל לכי להאכיל את ניצן, בזמן הזה תציעי ליוץם לקרוא סיפור, לשחק בפאזל או אפילו טלויזיה (שזה הפתרון הכל בימים אילו לצערי הרבבבב). 3. תמצאי אחה"צ אחד בשבוע (לא ממש עכשיו ניתן עוד קטן אבל עוד שבועיים כבר תתחילי), שבו סבתא, בן זוג או שכנה נמצאים עם ניתן ואת לוקחת את יותם מחוץ לבית לחוג, לספריה מקום שהוא מחוץ לבית ובעצם את רק שלו. אני פעם בשבוע יוצאת עם שני לחוג שחיה אחה"צ, היא כלכך נהנת ואני חייבת לציין שגם אני. 4. תשבחי את יותם המון על כך שהוא אח גדול, נסי לשתף אותו בהכל בהחתלה באמבטיה, כמה שזה נשמע מופרך אבל ילדיםן אוהבים שמשתפים אותם, אפילו תני לו למרוח משחה לניתן בטוסיק.
מאמי שיהיה בהצלחה ואין לי ספק שבסוף תסדרי.
אני חייבת להודות שאני גם הייתי במקום שלך לפני כשלושה חודשים והיום אני עדין מקבלת עזרה מההורים והבעל כמה שיכול אבל הגעתי למסקנה שאני איתם לבד אז כל העניינים מתוקתקים.