היי בנות יש לי שאלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דיאנקה שלי אוטוטו בת חודשיים (חודש מתוקן) והיא נהיית ממש אבל ממש נודניקית היא לא נותנת לי דקה של שקט.. היא כול היום רוצה שאני ינדנד אותה בעגלה איך שאני עוצרת היא ישר פותחת את העיניים ומתחילה להיתבכיין.. ידיים היא גם לא רוצה כי גם בידיים היא כולה מתקרבלת ומתבכיינת.. האם זה זמני? או שהיא באמת עם אופי של נודניקית? אני כבר 2 לילות לא ישנה כי היא מתעוררת לי.. אתמול התעוררה ב1 בלילה ולא ישנה לי עד 5 בבוקר וגם אז נירדמה והתעוררה בבכי כול רבע שעה והיום גם היא התעוררה לגמריי ב2 בלילה ורק עכשו נירדמה..אוףף אין לי כוח כבר.. אבל בכול זאת אני חולה על הבונבונה שלי..

2 תגובות
עמוד 1
  • זה נשמע ממש מוזר
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • לא יודעת...אבל מאמי מה ציפית? ככה זה זה תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה