שיגרת שינה - אז זה שכבר לא!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    אני אפתח ואומר אוףףףףףףף....
    זה כבר זמן מה אולי מאז הלידה או קצת אחרי לדעתי אבל לפחות בחודש האחרון, שני הולכת לישון נורא מאוחרררררררר
    היא הולכת למיטה בסביבות 20:00 - 2015 ורדמת רק ב 21:00, זה אף לא היה כך ואני כן חושבת שהיא עייפה. היא פשוט מתחילה עם זה שהיא רוצה שנשב לידה ונשכב יחד איתה ואני ממש נגד, הבעיה שבעלי מגיע מאוחר הביתה ואז הוא רץ אליה למיטה כי הוא רוצה להספיק לראות אותה ואז היא כביכול מתעוררת. אני לא חושבת שמשהו בזמנים השתבש או בשגרה היא תמיד היתה רואה סרט לפני השינה וכך זה גם היום, אח"כ סיפור ולישון. יונתן הולך לישון לפניה כך שאין כלכך בעיה.
    בקיצור אני חוזרת לימים שהיא כבר ב 20:00 ישנה???? אני לא רוצה לדבר על השעותשהיא מתעוררת כי מאז ומעולם היא מתעוררת מוקדם 05:00-06:00 והגעתי למסקנה שאין לי הרבה מה לעשות עם זה אבל לפחות שתישן מוקדם.
    אני יודעת שקודם כל יכול להיות שבעלי ואני לא מתנהלים איתה אותו הדבר לפני השינה אבל אני לא רוצה כל הזמן לתקן אותו ולהעיר לו, כבר אמר לי פעם שאני חושבת שה"דרך" שלה היא הטובה ביותר ונראה לי שהוא קצת נעלב שאני "מנהלת" את ענייני הילדים (מצד שני אם היה בבית מספיק אז אולי הוא היה מנהל דההההה
3 תגובות
עמוד 1
  • האמת שגם לנו יש מצבים כאלה שלוקח לו המוווון זמן להרדם
    אבל אם היא במיטה ולא יורדת אז אין לך הרבה מה לעשות...
    אני מבינה אותך בזה שאת נגד להרגיל אותה ששוכבים לידה כדי שתירדם אבל אולי זה פשוט תקופה שהיא זקוקה לקצת יותר תשומת לב והיא "מנצלת" את זה שיונתן כבר ישן כדי להיות אתכם לבד...
  • לדעתי זו תקופה. גם אופק בגיל הזה היה מבקש שנשב לידו. ואז הייתי מרדימה קודם את רום ואז יושבת איתו עד שנרדם.
    ואז באה תקופה שהיה נרדם מיד עם מוזיקה בחדר לבד.
    עכשיו יש תקופה שהוא נכנס למיטה עם משחק משחק 5 דקות ונרדם.

לדעתי גם השכבה של 45 דקות בגיל הזה זה אמנם קצת הרבה אבל זה לא המון- תעמדו על זה שהיא תרדם לבד אחרי שנפרדים בחדר ואומרים לילה טוב. לי לא אכפת שאופק נגיד לא ישן שעה שלמה וישחק במיטה וירדם אח"כ כל עוד הוא שקט לא יורד מהמיטה ולא קורא לי.
    את צריכה לדבר עם בעלך לגבי מה שקורה בערב כשהוא חוזר מעבודה- גם לי קורה שאני או בעלי עובדים משמרת ערב וחוזרים הביתה ב23.00 ובעצם לא רואים את הילדים כל היום- לא קרה כלום- אני לא אעיר את הילדים ולא אעכב את ההשכבה כדי להיות איתם.
  • לדעתי כל השינוי הזה נגרם מהתוספת החדשה למשפחה,
    ככה לפחות אצלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה