היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב לכולן! רציתי לדעת אם יש אפשרות שמישהי תגיד לי איך עושים חתימה? שיהיה לכולן יום מקסים!! פופקורן 5 החתימות שלך תמיד מהממות...במיוחד החתיך הזה מימיי חיינו
9 תגובות
עמוד 1
החתיך הזה ..הוא הגבר הכי סקסי בעולם אחרי בעלי והם דומים]
תודה רבה!!!
עבד?
איזה ימי חיינו? הוא לא מימי חיינו הוא מעל טבעי
באהבה סיון
הוא אח של סמי וקרי וימיי חיינו!!
די נו אין מצב, אני לא זוכרת אותו משם, סרטון דחוף שמוכיח
באהבה סיון
2009 - בלאדי ולנטיין 3D 2007 - Ten Inch Hero 2005 - משחק שטני 2004 - The Plight of Clownana 2003 - Still Life 2001 - "בלונדינית" 1997 - Cybill 1996 - Mr. Rhodes 1996 - Sweet Valley High 1996 - "הרקיע השביעי" 1995 - Wishbone [עריכה] תוכניות טלוויזיה 2005 - הווה - על טבעי 2004 - 2005 - סמולוויל 2002 - 2003 - דוסון קריק 2001 - 2002 - מלאך שחור 1997 - 2000 - ימי חיינו ]
הרגת אותי עכשיו....כנראה שאת באמת אוהבת אותו
השחקן הזה הוא לא "רקס" שהיה חבר של "מימי" בסדרה "ימי חיינו"?