היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום רב! אני מחפשת כבר הרבה זמן מגפי גומי לגשם מידה 21. בכל מקום שהייתי היה רק ממידה 24. האם מישהי יודעת היכן אפשר למצוא מגפיים כאלה במידה 21/22?
תודה רבה!
11 תגובות
עמוד 1
בגלי אין?
לנו יש הבאנו אותם מחו'ל. אבל למה את צריכה מגפי גומי? בחורף של הארץ בקושי יש בהם שימוש
נראה לי שזה קצת מקשה על הליכה בגיל הזה לא? בכל מקרה יש בהאנגר אם אני לא טועה
אני לא מתכוונת לנעול לה אותם באופן קבוע ביום יום היא הולכת עם נעליים של פאפאיה. כשאני הייתי ילדה אהבתי להכנס איתם לשלוליות וחשבתי שגם לה יהיה כיף.
ראיתי בהנגר בראשון לציון -למה מה קרה ? מי מת ? 55 ש"ח...
בגלי מוכרים מגפי גומי
] ]
]
עירית 55 זה זוללל אנחנו קנינו ב200 אבל רק שתדעי שזה ממש לא נוח ללכת איתם חוץ מזה שבפעם האחרונה שהיא נעלה אותם זה היה בשוודיה היא החליקה ופתחה את המצח
לפני שנה היה בקדס. אולי גם השנה... קנינו מתוך אותה מחשבה כמוך והיא לא נעלה אותן אפילו פעם אחת כל החורף
ל- את הכל בשבילי- אני ממש לא מתכננת שהיא תסתובב איתם כל היום. בגלי אין במידות האלה. אני אנסה בקדס.
תודה רבה!
באנגר ראשל"צ יש רק ממידה 26 אז לא! בכל אופן יש שם תלויים בדיוק היום הייתי 2 זוגות אחרונים מידה 22 בצבע תכלת בהיר ולמעלה מעט עננים ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
חחח..ברור שלא כל היום רק תקחי בחשבון שאחרי שתאפשרי לה להיכנס לשלוליות עם מגפי גומי היא תעשה את זה גם עם נעלים רגילות את יכולה גם להשים בפנים ספידה ולהקטין לה קצת את המידה או להשים עם גרב עבה