בא לי למותתתתתתתתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשביל מה בשביל מה לתת לנו אשליה שהכל עבר ובסדר ואז להעביר את הילדה שלי סבל גדול יותר?
    ממצב של בוקר מעולה שהכל טוב, הילדה אוכלת שותה צוחקת ומלאה במצב רוח הגענו למצב שאפילו חלב היא לא רוצה יותר
    היא מסתכלת ובוכה "אמ אמ" ואין לה אומץ לקחת את הבקבוק.

אני מיואשת, מתוסכלת, בא לי לבכות, למות ולרצוח את הרופאים החארות שגרמו את זה לילדה שלי - שונאתתתתתתתתת אותם ומאחלת להם את הגרוע ביותר!!!

באהבה סיון
15 תגובות
עמוד 1
  • אני מבינה בדיוק על מה את מדברת
    לצערי גם אנחנו עברנו את זה...פעמיים...
    רק אני לא מבינה לנה את מאשימה את הרופאים?

• אוווףףף איזה באסה
  • ממי ]
  • החלמה מהירה .
    בגלל שרופא טוב זה הדבר החשוב אנחנו דבר ראשונה שעשינו שבני נולד נצאנו רופאת ילדים עם אמלצות וכבר בגיל שבוע עשינו ביקור . גם אם היא לא נמצאת אז יש לנו רופא אחר בקנה .
    לגבי זורווירקס הזה , במקרה דיברתי עם הרופאה שלנו בנושא חיסון נגד שפעת היא אמרה שאין קשר בין הרפס ובכל צורותיו ובין מחלת פה והגפיים . הבעיה שהרפס כל הזמן נמצא בגוף ויכול להתפרץ . בפה והגפיים ב99 אחוז מהמקרים חולים פעם אחד ומבחינתה תרופה הכי טובה זה חלב עזים . לגבי חיידקים שלו וכו - היא אמרה שכל רופא ילדים יכול להמליץ על מגדל רציני .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מיכל אני מסכימה איתך במאה אחוז, הסבל של הילדה שלי מוציא ממני דברים רעים

נשנונית 2 רופאים היינו שלא ידעו בכלל מה זה פה וטלפיים והייתי צריכה להתחנן בפניהם לטיפול והם סירבו בטענה שאין דבר כזה!!!
    כשהגענו לרופאה שבאמת למדה ולא סתם שילמה עבור התואר שלה זה כבר היה מאוחר מדי. אבל כמו שמיכל אומרת אני לא צריכה לאחל דבר כזה אני סתם פותחת לעצמי קארמה רעה

טיקי - בתחילת פה וטלפיים בצורת הרפס מקבלים זובירקס נוזלי - זה הטיפול, זה מה שצריך לקבל, וכל רופא שאומר שלא צריך לחזור ללמוד רפואה. גיסתי ב2 הילדים קיבלה את זה בתחילת המחלה וברוך השם תוך יום כבר לא היה לה זכר!!!

באהבה סיון

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• ]

]
  • כואב הלב שהם סובלים ככה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אחרי המשחה יש שיפור משמעותי חוזר לה המצב רוח ולא כואב לה.
    אבל היא נכנסה לפחדים מלהכניס דברים לפה אז היא לא מוכנה לאכול.
    עכשיו נתנו לה מים עם מזרק, אחרי 3 פעמים היא הבינה שזה רק מים ומצא חן בעיניה הרעיון

באהבה סיון
  • Nסכנונה קטנה

שתחלים מהר מהר כמה שאפשר

ושתחזור לעצמה ולשיגרה כמה שיותר מהר
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אוי.. כמה שאני מבינה אותך
  • אחרי שקראתי שלהב מרגישה יותר טוב התלהבתי ושמחתי מאוד, ועכשיו לשמוע את זה אויייייייי מסכנונה קטנה מאחלת לה שיעבור לה הכי מהר שרק אפשר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה