היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רק מעדכנת בקצרה שקרה לנו היום נס. הייתה תאונה ויונתן היה איתי ברכב, הוא יצא בלי אף שריטה ואני רק עם מכות יבשות מהכרית אויר. אני כלכך כועסת על עצמי איך עשיתי את זה!! בכל מקרה הכל בסדר!!!! נשתמע... קרן
15 תגובות
עמוד 1
יו מאמי.
הכי חשוב שאתם בסדר ]
]
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מפחיד,מפחיד!!! העיקר שאתם בסדר. את נבדקת? לפעמים הכאבים ממכות יבשות מגיעים כמה שעות אחרי התאונה.
תרגישו טוב
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
ואוווו איזה מזל ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
ואוו מזל גדול , וב"ה שאתם בסדר בע"ה לכי תעשי ברכת הגומל.
בוקר טוב! תודה על החיבוקים והעידוד.... לא ישנתי כלכך טוב בלילה, אני מרגישה חראאאא איך יכולתי לעשות כזו תאונה ואני נשבעת לכם אני נהגת כלכך זהירה ואםילו פחדנית, אני נוסעת כמה שפחות אם אפשר כי מה לעשות במדינה שלנו ובמיוחד באזור שלי הכביש הוא מסוכן ובחיים שלי לא חשבתי שאני אהיה גורם לתאונה ועוד עם יונתן ברכב, אני מרגישה חסרת אחריות ממש כמו פושעת. אני יודעת שאני צריכה להגיד תודה שכלום לא קרה ואני אומרת את זה בערך כל חמש דקות אבל שוב ושוב אני מנסה לשחזר מה היה, כמובן שאת השניות של התאונה אני לא מצליחה לזכור אפילו את הרכב אני לא זוכרת. מה אני אגיד לכן אני באמת שמחה שאנחנו בריאים וגם כפרות על הרכב, אבל עדין בוכה ולא יוצאת מההלם. ואני חייבת לציין שיש אנשים טובים גם באמצע הדרך, הרכב שעצר ועזר לי היה נהג ישראלי/ערבי, שהרגיע אותי והוציא את יונתן, התקשר לבעלי וחיכה איתי עד שפינה אותנו האמבולנס ואפילו בערב התקשר לשאול לשלומי.
טוב.... אני אתאושש.....
בינתיים אני קצת קוראת מה עובר על יתר חברות הפורום על מנת לא לפספס כלום
אני שמחה לשמוע שהכל תקין ושיצאתם בריאים ושלמים שאני עם הבנות שלי באוטו אני נוסעת כמו סבתא זפטה על 25 קמ"ש