מתלבטת אם להזמין כרטיסים לחנוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתאים לדעתכן ללכת למותק של פסטיבל (של הופ) עם ילד בן שנתיים וחצי? הוא מאוד אוהב את כל הדמויות בערוץ ומכיר שירים בעל-פה...
    מישהי היתה בזה שנה שעברה? איך היה?
    אולי יש הצגה אחרת מומלצת?
11 תגובות
עמוד 1
  • הדברים האלה יפים והם אוהבים

אבל

זה לא תמיד שווה את כל הבלאגן

מעמיסים בשבוע אחד מליון הופועות..... להגיע למקום לחפש חניה... להידחף עם הילד בהמוני אנשים
    אני תמיד בעד הצגה טובה...במועד אחר... או במקום פחות המוני שיש לשם גישה נוחה....
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • לפני גיל 3 וחצי 4 לדעתי ביזבוז כסף.
    אין להם סבלנות לשבת כל כך הרבה זמן
    וזה מטיש ומעצבן
    ]
  • תיקני לו את הקלטת אחרי ההופעה הראשונה ותאמיני לי הוא יהנה גם

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • איזה קטע היום בדיוק הזמנתי דרך חבר ב85 ,בטוח יהנו אילו דמויות שהם מכירים ואוהבים

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• עירית היתם באריה שאהב תות ?

אני מחכה לקחת את שחר להצגה הזאת.... הוא כל היום מספר את הסיפור בעל פה....
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • איפי הייתי לפני שנה אני חושבת

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• גם לי נורא מתחשק לקחת את גל להופעה של הופ, אבל זה קצת מרתיע אותי כמות האנשים שסביר להניח יהיו... זה גם מצריך ממני נסיעה לא קצרה במיוחד...
    היינו לפני שבועיים בהצגה של פינוקי וגל הייתה ממש מהופנטת. מאוד מאוד אהבה את ההצגה ואפילו עד היום היא מדברת עליה
  • עירית אני גם מזמינה דרך חבר...ועכשיו ראיתי שאזלו הכרטיסים לבנייני האומה ב-85 ונשארו רק ב-65 ביציע...איזה מבאס
  • לא נראה לי שהשנה כדי ללכת למקומות שמאחלסות הרבה אנשים . המנם אני לא הסטרית בנושא השפעת, אפילו תסנו לחו"ל , אבל איפו שאפשר למנוע - עדיף מבחינתי , למרות שיש לנו כרטיסים דרך "טוב" - עובדי מדינה , מקומות להם יותר טובים מ"חבר" .
    אני יקנה קלטת ונלך לבית יד לבנים באשדוד לאיזה הצגה טובה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אצלנו יש מהעבודה שלי כרטיסים לפסטיגל במחיר ממש אבל ממש ממש ממש מצחיק שאני אפילו מתפדחת לרשום כאן אבל זה רק לילדי העובדים מגיל 3 עד 12 יענו מה שלא יהיה לא יכולה ללכת ולא יכולה לקחת את דנדוש למרות שממש רציתי לשירים והופעות אין דבר כזה גיל קטן. ודנדוש מטורפת על שירים ומוסיקה אין דבר נחכה עוד שנתיים (עד אז כבר לא אגור במקום הזה עוד )

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• לדעתי ילדים מתחת לגיל שנתיים ממש סובלים בהוםעות כאלו , גם המוני אנשים גם לילדים אין סבלנות לשבת כל כך הרבה זמן , עדיף לרכוש את הקלטת והילד יהנה יותר בית.
    הם נהנים יותר בגיל 3-4 גם מבינים יותר וגם זוכרים .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה