למרות שנראה לי שכבר החלטתי זקוקה לחיזוק שאני צודקת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבקשה לא לשפוט אותי לגבי מה שאכתוב

דודה של דנדוש התקשרה היום ורוצה לראות אותה ביום שבת אחרי מה שהיה בבית חולים לפני כמעט 3 שבועות שאחיה סירב לחתום על הניתוח וניסה לחטוף לי את דנדוש (יש עירוב של המשטרה בכך וגם הגיע שיכור לבית חולים) והיא השאירה אותו והלכה למרות שלדעתי ידעה שזה מה שיהיה ואולי תיכננה חלק איתו אני ממש לא רוצה לתת לה לראות את הילדה גם קיבלתי הוראה עכשיו מהרווחה לא לתת לה שיש להם הרגשה שהיא שותפה
    בשבת אני מתכוונת לנתק את הפלא או לא לענות בכלל. אמרה שאם ירד גשם לא תבוא והלוואי שכך יהיה
    שאלה לגבי הניתוח התור החדש שנקבע אמרתי לה ש"לא יהיה עד גיל 3 בגלל שדנדוש כל הזמן מנוזלת מגיל חודשיים ואי אפשר לנתח עם נזלת" שקר לבן קטן ממש לא בא לי שהם יבואו
    בבקשה לא לשפוט אותי או לומר שלדנדוש יש זכות להכיר אותם נכון זכותה אבל אני רואה את טובת הנסיכה שלי על פניהם וייטב לה אם לא תכיר אותם כרגע והיא תחליט בעתיד מה שהיא תרצה כרגע............... אני חושבת שאני צודקת

סליחה על החפירה

אה ושבת שלום לכולן
12 תגובות
עמוד 1
  • לא ממש הבנתי את הפרטים .אבל היא עדיין קטנה ואת אחראית עליה וחובתך לדאוג לטובתה אם לדעתך לא לראות את הדודה זה לטובתה של הילדה אז היא ביחלט לא צריכה לראות אותה. את האמא ואמהות יודעות הכי טוב

• תודה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• אני בטוחה שאת יודעת מה הכי טוב לילדה שלך ותתני לה את זה, אף אחד לא אמור לשפוט אותך. אז אים הם מתנהגים ככה אין שום סיבה בעולם שיראו את הילדה.

• מסכימה עם סיגלית
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • יפעתוש אני מבינה ולא נפגעת אין על מה אני גם יודעת שהוא לא קורא כאן וגם אחים שלו לא ואף אחד מן המשפחה לא קורא כאן אבל את גם צודקת פשוט רציתי לשתף בזה רק בלבטים שאומנם אין לי אבל לא רוצה שדנדוש תפגע

• למה לשפוט מאמי?
  • הדבר הייחד שיש לי להגיד לך - שתדאגי לעצמך ולבת שלך
    ושכל העולם יתפוצץ!
    את יודעת הכי טוב באיזה מצב את נמצאת ומה הכי טוב עבור המשפחה שלך !
    קודם כל הגורים שלך ואחר כך כולם .
    אני מאמינה בלב שלם שהייתי נוהגת כמוך!

• ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אל תדפקי חשבון לאף אחד, רק לעצמך ולבת שלך.
    שכולם יקפצו !
    אני הייתי עושה בדיוק כמוך. אם חשוב להם הקשר שיבואו/יתקשרו בלי קשר לניתוח גם ככה זה מעמד מותח לא צריך גם אותם על הראש.
    שבת שלום
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • אפילו לא הייתי טורחת להמציא תירוצים - הייתי אומרת להם בפרצוף שאין להם זכות להכיר את הילדה!!! ושאין לך שום עניין בביקורים ובאיכפתיות הצבועה שלהם

באהבה סיון
  • תודה בנות זה מחזק אותי עוד יותר שאני פועלת נכון בעקבות הלב שלי האמת גם ככה היא מסרבת ללכת אליהם לידיים רק מקווה שהיא לא תפתיע מחר ותגיע לקניון בכל אופן אני לוקחת את דנדוש עם ההליכון יש שם מרחב שתתרגל הליכה איתו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה