דחוףףףףףףףףףףףףף לי ביותר כבר עידכון בהמשך העמוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משהי מכירה או יודעת על אורטופד ילדים טוב בתל אביב? אני שיכת למכבי אבל לפי מה שראיתי באתר יש רק אחד והוא נמצא רחוק ממני צריך לנסוע כמעט 40 דקות עד אליו ועוד 40 דקות חזרה
    בהתפתחות הילד לא ממש עוזרים בטיפול הפיזיוטרפיסטי עם דנדוש היא בת שנה ושבעה חודשים עדין לא הולכת ומהמעט שכן עם ידיים שנותנים לה היא מתיישבת אחרי כמה צעדים כאילו אין לה כוח כאילו השרירים חלשים אצלה היא כבר היתה אמורה לרוץ כמו בני גילה
    מרוב יאוש עכשיו קניתי לה לפני שבועיים הליכון ישיבה שבתוכו קצת הולכת כן ואותו אני לוקחת לה מחר לקניון אין אנשים ואז יש לה מרחב ואפשרות תמרון
    אשמח עם תוכלנה לעזור לי ליעץ

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

7 תגובות
עמוד 1
  • אוי...אני לא כל כך מבינה ויכולה לעזור לך :(....
    מקווה שהכל יסתדר ועוד כמה ימים היא תתחיל לרוץ לך בעזרת ההליכון...
  • יש אורטופד טוב של מכבי בקניון בקרית אונו (אם זה לא רחוק לך...)
    קוראים לו ד"ר ענר

• אני יודעת משנהב שהיו לה שרירים חלשים ברגלים ואחרי פיזיוטרפיות היא התחילה ללכת בגיל שנה וחצי

לדעתי לכי לרופא משפחה שייתן לך הפניה להתפתחות הילד ותתחילו לעשות פיזיוטרפיה שנה וחצי היא אמורה כבר ללכת לדעתי ... נכון שכל ילד וההתפתחות שלו אבל זה שהיא מתעייפת חייב בדיקה

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • אנחנו מטופלות בהתפתחות הילד ולא ממש עוזרים לה שם הפיזיוטרפיסטית טוענת שזו רק עבודה שלנו עכשיו אבל אני חושבת שזו גם עבודה שלהם לעזור לנו ללמד אותה אני עושה כללללללללללללל מה שאפשר פשוט הכל מזיקה לה את שתי הידיים בגובה הכתפיים והולכת איתה שמה אותה במשחקיה מנסה לעודד אותה בכל דרך אבל כלום .
    היום היא קצת עשתה כמה צעדים ליד ההליכון שלה לא היתה בתוכו אלא מבחוץ נעמדה והקפיה חצי ממנו אבל זה לא מספיק.
    היא חולה על מדרגות ומטפסת קומות שלמות לבד על בירכיים וידיים מטפסת על מגלשות מנסה לטפס על מדרגות של מגלשות מנסה לטפס על הכורסא בסלון
    גם לשבת ישבה מאוחר בגיל שנה וחודשיים בערך אחרי תרגילים שגיסי לימד אותי וגם זה לא עזרו לנו בפיזיוטרפיה (גיסי הוא פיזיוטראפיסט ומנסה לעזור כמה שאפשר אבל......)
    מצטערת על החפירה עכשיו אני כבר לחוצה ולא רגועה מזה אגב דנדוש כל היום על הריצפה לא בידיים לא בעגלה ולא בשום מקום
  • את תראי שהיא תתחיל ללכת....ועוד תתגעגעי על ימים שהיא לא הלכה
    מאחלת שזה יקרה בקרוב
  • אולי זה נקרא עידכון לא יודעת איך שתרצו

יום חמישי בבוקר דנדוש קצת כן הלכה עם העגלה שלה אתמול בערב כן הלכה טיפה מסביב לשולחן והיום שוב שלקחתי אותה לרופאת הילדים וחיכינו בתור הלכה עם העגלה שלה
    בעיקרון נקבע לי תור בדנה לאורטופד והייתי צריכה הפניה מרופאת הילדים שעשתה לה אצלה בדיקת התפתחות יש לרופאה שלה משרד ליד המשרד שלה שהוא מיוחד ויתר נחמד שם מהמכון להתפתחות הילד הפשיטה את דנדוש הסתכלה על הרגליים שלה בדקה אותם ואז הורידה אותה מן המיטה תפסה לה את הידיים להליכה והיא הלכה שם כן שמה אותה לעמוד ודנדוש בהתחלה בכתה לא מבינה מה הרופאה שהיא כל כך אוהבת רוצה ממנה אבל שיתפה פעולה אחר כך נכנסנו לחדר השני עם כל הציוד נתנה לדנדוש לעמוד ליש כדור פיזיו ודנדוש רעדה מפחד מזה ובכתה אז עזבה אותה מזה אבל שם היא טיפסה מדרגות ואפילו דילגה על מדרגות הרופאה אמרה שלא מוצאת בעיה וההפך דנדוש רק עצלנית כי היא יודעת ללכת יודעת לעשות הכל אבל לא בא לה קיצר לא יודעת מה כדאי כבר ללכת למדריכות התפתחות שיעזרו לי ויתנו לנו כלים או להמשיך במכון להתפתחות הילד שלא ממש עוזרים
  • לדעתי תלכי לאורטופד אבל לפי מה שאת מתארת אין מה להילחץ כי היא באמת יכולה ללכת . בן של חברה שלי התחיל ללכת בשנה ותשע חודשים אמרו לה שישלו טונוס נמוך ברגליים הוא היה מטופל בפיזיותרפיה וגם הולכים איתו לשחיית תינוקות . אני חושבת שצריך הרבה סבלנות , אני מבינה שזה מתסכל שתינוקות בגילה הולכים כבר אבל אם בסך הכל היא בריאה אז גם ההליכה תתחיל עוד מעט.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה