אוף מה שעובר עלינו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי הלנו לילה לבן. ליאל נרדם כרגיל בשעה 9 בערב ]תאום הוא מתעורר מבכי וצרחות ממש כולו מתפתל השעה 1 בליהל מנסים להרדים אותח הוא לא נותן שיגעו בו. חשבתי יש לו חום או משהו מדדתי אין. אני ובעלי במשמרות כל שעה מתחלפים. עד שבסופו של דבר בסביבות 3 בלילה הוא נרדם חשבתי זהו עברנו את זה. התחלתי להירדם פצאום שוב פעם םבכי. אני מסתכלת על השעון השעה 4. טוב באתי לרחתי אותו למיטה שלי הוא מיד נרדם אבל מה... כל הזמן הסתובב משהו הפריע לו. ב7 בבוקר הוא קם כרגיל. ואני מתה לישון שלחתי אותח לבעלי שהוא יהיה איתו כי אני רציתי נורא לישון. בסביבות 9 בבוקר בעלי אומר לי ליאל לא נראה לי. יש לי הרגשה שיש לו חום. ממדנו לו אני רואה 39. לא מזמן היה 37.6 קיוויתי שהכל בסדר. עכשיו ממדתי לו שוב ויש לו 38.5

1 תגובות
עמוד 1
  • אוי מסכן קטן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה