היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, אני חייבת עזרה דחופה: מאיה כבר איזה חודש יושנת איתי ובעלי בסלון - היא נרדמת במיטה שלה, באמצע הלילה מתעוררת, נעמדת במיטה וצורחת עד שאני לא שמה אותה במיטה שלי
כבר נמעס לנו מזה...מה עושים איתה?
6 תגובות
עמוד 1
אז ככה יש שני עקרונות שחשובים באותה מידה: 1. תדברי איתה. תסבירי לה שיש לה מיטה ושהיא ישנה במיטה ושאמא ואבא ישנים במיטה שלהם. תכיני אותה כל היום לפני זה שהיא ילדה גדולה שישנה במיטה שלה. יכול להיות שזה נראה לך שהיא לא מבינה - אבל היא מבינה יותר ממה שאת חושבת.
2. התמדה!!! חשוב מאוד - לא להשבר! יהיו כמה ימים קשים (או רק יום-יומיים במקרה הטוב) אבל לא להשבר. כשהיא קמה להסביר לה שהיא צריכה לישון במיטה שלה. לא להרים אותה, רק להשכיב במיטה וגג לטפוח על הגב.
עכשיו בנוגע לדרכי הפעולה יש כמה שיטות, יש כאלו שאומרים להגיד ולצאת, לחכות דקה או שתיים ואז אם הילד לא נרדם לחזור שוב על הפעולה. יש שאומרים לשבת לידה ואח"כ כל יום להתרחק... אני לא יודעת מה השיטה הנכונה (אנחנו עשינו את השיטה הראשונה, בימים הראשונים ישבנו בכניסה לחדר כי הוא היה במיטת מעבר והיה כל הזמן יוצא)
אה, וכמעט שכחתי! לא ליצור קשר עין! לא ליצור שיחות! להסביר פעם אחת ואחרי זה רק להגיד "לילה טוב, זמן לישון" יעל, אמא של יונתן
בדיוק כך. תתמידו ואל תשברו. זה באמת קשה לשמוע את הילד צועק ובוכה ואת יודעת שאת יכולה להרגיע אותו בשנייה אבל אחר כך יהיה לך הרבה יותר קשה לשבור את ההרגל הזה. יומיים שלושה והמצב ישתפר. בהצלחה
קראתי את התגובות וזה נכון הן צודקות אבל מצד שני לא יודעת אם הייתי מסוגלת לצאת מהחדר ולתת לה לבכות
מה שיעל אמרה
אני גם לא השארתי אותה לבד , יש לה רפלקס הקאה מפותח והיא פשוט מקיאה אחרי בכי ממושך , הייתי נשכבת במיטה לידה נותנת לה יד ומחכה שתרדם כך כמה ימים , אחר כך פשוט ישבתי לידה קצת בלי לגעת בה ועכשיו היא נשכבת נותנת לי נשיקה ונרדמת לבד.