היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כבר לא יודעת מה לעשות... אין לי כוח הראש שלי כבר לא עובד... אני לא יודעת מה עובר על הנסיכה שלי...]
]
9 תגובות
עמוד 1
אין לי מה לייעץ לך יקירתי ...זה שלב קשה וכל פעם שאת חושבת שמשהו מסתדר- משהו משתבש.. זה שלב שסופו לחלוף ויהיה בסדר. אולי זו קפיצת גדילה??
כככה היה לי עם שחר
כל שעתיים / שעתיים וחצי הוא היה יונק.... גם אחרי ההנקה היה לוקח בקבוק כל שעתים וחצי
את תראי שאת תתחילי איתה מוצקים זה ישתנה.... היא תפחת קצת פער בין הנקה להנקה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
זהו שהרופא אמר לי ביום חמישי לא להתחיל עם מוצקים עוד שיש לי זמן... שהיא עולה יפה במשקל אז לא צריך!!! ]
]
קפיצת גדילה כנראה... זה כמה ימים אמור לעבור. נכון שזה קשה אבל יעבור!
[]
נשמע כמו קפיצת גדילה אני מציעה לך לנשום עמוק, לגייס הרבה סבלנות ולתת לה לינוק כמה שהיא דורשת תוך יום-יומיים זה אמור להסתדר ולהגדיל את הייצור אצלך...
חוץ מזה, אין דבר כזה "צריך" אצל תינוקות
נשמע כמו קפיצת גדילה. תוך כמה ימים יתאזן יצור החלב והיא שוב תחזור להיות כרגיל. תשתי הרבה ותניקי לפי רצונה.
זו כנראה קפיצת גדילה...תחזיקי מעמד מאמי
זה בהחלט נשמע כמו קפיצת גדילה יעבור מאמי.
תמתיני כמה ימים לראות אם יש שינוי אני גם עברתי ימים קשים ואפילו חודש קשה אבל זה עבר והשתנה בסוף ****************