שאלה לגבי אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אנחנו כרגע בשלב הטעימות, אבל עוד שבועיים נראה לי אני אתחיל לשלב לה אוכל ממש בתור מנה.
    השאלה היא האם אתן מבשלות כל יום טרי? חזרתי לעבודה ויהיה לי קשה להכין לה כל יום טרי. לשמור במקרר כדאי?
    יש לי את הספר "טעמים ראשונים" ספר מעולה למי שמכירה
    [url=http://www.wishafriend.com/glitter/]
5 תגובות
עמוד 1
  • אכן מייד אחרי שמבשלים ומתקרר להקיא זה אכן שומר על ערכו התזונתי ,אני הייתי ממלא צינצנות גרבר כך זה גם היה מנה שניתן לקחת ולדעת כמה אכלה גם נח וגם זכוכית שזה חומר שאינו מפרק חומרים רעילים כמו פלסטיק

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• עירית ידוע שאם מקיאים זה שומר על הערך התזונתי...

[]
  • בשלב הטעימות ממש ראשונות הייתי מקפיאה ושמה בתבנית סיליקון של עוגות אישיות- זה בערך כמות של 3 כפות וזה היה מספיק לארוחה אחת אבל לא הכל נשמר טוב בהקפאה- תפוח אדמה- לא, קישוא- לא כ"כ אבל גזר ובטטה נשמרים מעולה. היינו מוציאים כל פעם עיגול כזה מחממים במיקרו מחכים שיתקרר לטמפ' החדר ואז מאכילים.
    כשעברנו כבר לכמויות קצת יותר גדולות ושילבנו יותר מ2 ירקות והוספנו בשר זה כבר ממש מרק ככה שאין טעם להקפיא ירק בנפרד אז הייתי מכינה נגיד פולקע אחד עם גזר אחד, תפוח אדמה, קישוא קטן, חתיכת דלעת, פטרוזיליה בשביל הטעם את המרק המוכן טוחנת ומחלקת ל3- אחד לאכילה באותו היום ועוד 2 מנות למקרר. אחרי יומיים מכינה חדש.
  • אגב אופק לא אהב פירות טריים אז הייתי מכינה לו כמו קומפוט- תפוח ואגס ומקפיאה אותם - גם יוצאים טוב !
  • אני עוד לא שם עם יונתן אבל מצאתי את זה:

http://www.do-be.co.il/Product_Details.asp?sID=37622&sType=6317

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה