מה עושים במצב כזה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל פעם שמשהו לא מוצא חן בעיני הבובה שלי היא צועקת דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי בצעקה חודרנית בלתי ניסבלת זה קורה המון.
    זה יכול לקרות 10 פעמים ברצף והיא לא תפסיק עד שהיא תקבל מה שהיא רוצה
    בדרך כלל זה קורה כשמישהו מנסה לשחק איתה ולא בא לה עליו או כשמישהו מחזיק משהו שהיא רוצה או רק רוצה לנשק אותה(זה קורה רק בבית)
    בגן היא ילדה טובה
    לדעתי זה פינוק אבל הצעקות שלה הן בילתי ניסבלות שאני נאלצת לוותר רק בשביל שהיא תפסיק ליצעוק -אני כבר לא מסוגלת לשמוע את הצעקות האלו זה ממש חודר
    אני תמיד מסבירה שאסור ליצעוק אבל זה לא עוזר בכלל
    מה עושים?תנו לי כלים בבקשה
9 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, אני חושבת שבגיל הזה הסברים לא יעזרו
  • גם אצלי זה ככה .אנירק נכנסת הביתה והגברת מתחילה עם ההמגות, המטפלת אומרת שבמהלך היום היא ילדה טובה ורק עלינו היא עושה רוח.אני פשוט מתעלמת אם לא מתאים לי באותו רגע לתת לה מהשהוא או לעשות מה שהיא רוצה אני לא מתייחסת ובסופו של דבר היא מפסיקה לצעוק.
  • אני חושבת שילדים דווקא כן מבינים. והיא צועקת רק בגלל שהיא מבינה
    שזה גורם לה לקבל מה שהיא רוצה.
    ביום שהיא תבין שזה לא יעזור היא תפסיק עם זה.
    איך עושים?
    כשהיא רוצה משהו שאסור את מסבירה שאסור,
    היא מתחילה לצעוק,
    את מסבירה שוב שאסור, בקול רגוע,
    היא ממשיכה לצעוק את אומרת לה-
    אם תצעקי זה לא יעזור
    ונותנת לה לצעוק.

העניין הכי חשוב- שבאמת לא יעזור לה הצעקות כן?
    כי אם תתייאשי- פעם הבאה היא תצעק חזק יותר.

כמה פעמים כאלה והיא מפסיקה.
    []
  • הבעיה היא שאני גרה אצל ההורים ויש עוד אנשים בבית וזה נורא מפריע שהיא צועקת.
    ולא תמיד זה עיניין שהיא רוצה משהו היא יכולה ליצרוח כי היא ראתה את אחותי שלא באה לה טוב באותו רגע ודקה אחרי היא פיתאום רוצה את אחותי
    eli1808-אני ינסה את השיטה. הבעיה היא שלא תמיד אני לידה כשהיא צועקת למשל היום היא צפתה ביובל המבולבל ואז קיבלה עליו קריזה
    ואני באותו זמן הייתי בחדר אחר וכל זה רק כי היא רצתה ליראות פרק אחר
  • אני מבינה אותה
  • אני ינסה את זה ממחר
    הלוואי שזה יצליח
    תודה על התגובות
  • גם מאור צועק בדיוק בצורה שתיארת. מכל שטות. רק בבית, בגן הוא ילד טוב.
    היום הגננת שלו הסבירה לי מה לעשות במצבים כאלה:
    לרדת לגובה שלו (ז"א להתיישב), לתפוס אותו בכתפיים (בעדינות כמובן), להסתכל לו בעיניים ולשאול בקול רגוע ושקט "מה קרה? למה אתה צועק?"
    חשוב מאוד להיות רגועה ולדבר בשקט. הגננת הבטיחה שתוך כמה ימים הוא יפסיק לצעוק.
    נחיה ונראה
  • נחיה ונראה
  • מוכר מוכר..
    הדיבור השקט והרגוע מאוד עוזר..
    זה באמת ייעלם.
    היא עוד בגן? תשאלי איך היא בגן, איך המטפלות מסתדרות עם זה..

אל תכנעי לצרחות, אל תתני לה כל מה שהיא רוצה רק כי היא צורחת!!
    נכון שזה לא נעים אבל הז החינוך שלה..

אין שום ייאוש.. :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה