מה זה יכול להיות??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני חייבת מניסיון שלכן שתענו לי מה יכול להיות שעובר על הילדה.
    בימים האחרונים היא בוכה המון יחסית לקודם מפריע לה משהו מציק לה היא נודניקית נרדמת רק על הידיים מה גם שהיציאות שלה מוזרות היא מגיעה למצב שכל הבגדים שלה מתלכלכים ויש לזה ריח מוזר ושונה מקודם (סליחה על התיאור) יש לציין שאין לה חום אבל היא עדיין שונה .
    מה זה יכול להיות? יש לכן מושג?
    אגב אני לא רוצה לרוץ לקופ"ח במיוחד עכשיו עם השפעת חזירים.
15 תגובות
עמוד 1
  • וירוס...ו/או שיניים שלדעתי זה מאוד מוקדם
    הייתי מציעה לך להתייעץ עם רופא

• גם לי נראה ששיניים זה מאוד מוקדם, אבל כדי להיות בטוחה שזה לא שיניים, תבדקי אם החניכיים שלה נפוחות/אדומות.
    לדעתי יותר סיכויים לוירוס, תתייעצי עם הרופא שלה.
    היא טעמה משהו חדש?

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• כמו שהבנות אמרו או וירוס או שיניים
  • האמת היא שלפני שלושה שבועות החלפתי לה ממטרנה חלבית למטרנה מהדרין שגם היא חלבית רק חלב ישראל ולא נוכרי אולי בגלל זה?
  • מוקדם מדי לשיניים
    היא משלשלת לפי מה אני מבנה ולכן היא מתנהגת מוזר כי כואבת לה הבטן.
    אולי בגלל שהחלפת מטרנה?
  • נראה לי שהכי בטוח לשלול וירוסים וכאלה אני אקח אותה בבוקר לרופא נקווה שזה סתם
  • נו בטח לרופא
  • אני עדיין לא יודעת מה לעשות היינו אצל הרופא והוא אומר שהכל בסדר אולי זה סתם ווירוס עדין שיעבור עם הזמן קצת תשובה לא מספקת אבל מה אני יכולה לעשות???!!
    היא עדיין נודניקית וזה מייאש ומעייף[:(
  • ממה שזה נראה זה וירוס אבל כנסי לאתר של טיפת חלב, יש להם שם תשובות ושאילת שאלות, אולי שם תמצאי תשובה..www.tipa.co.il
  • אם הרופא אמר שהכל בסדר - יכול להיות שהיא סובלת מגזים, בין חודשיים לארבעה חודשים זה השיא של הגזים.

תבדקי את הבטן אם היא קשה, תרימי רגליים ותראי אם משתחרר גזים. תנסי גרפווטר - זה מרגיע כאבי בטן ותה צמחים
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אם זה התחיל מאז שהחלפת מטרנה, אז אולי תנסי להחזיר לה את המטרנה הקודמת..?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ממה שאני יודעת מטרנה למהדרין גורמת לגזים והיא גם ככה עדיין בגיל שסובלים מגזים אז אולי כדאי לנסות לחזור למטרנה הרגילה או לחלופין לסימילאק , ותנסי גרפווטר . אם זה לא יציאות בתדירות גבוהה ורק נוזליות סביר להניח שזה גזים ולא וירוס , הייתי מדברת עם הרופא בטלפון או עם אחות טיפת חלב לפני שאת רצה לקופה יש המון ווירוסים עכשיו וחבל שסתם תידבק

• אולי שווה לחזור למטרנה החלבית... תנסי.
  • אבל שוב כדאי להחליף לה מסכנה שלא יהיה לה יותר בלאגן
  • עוד לא עבר לה? זה עדיין ככה שהיא מלכלכת בגדים וכל זה?

תנסי לחזור למטרנה הקודמת. יותר בלאגן זה לא יעשה.
    ילד יפה של אמא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה