שאלה על בני שנתיים וחצי-3 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן נותנות להם תמיד לאכול לבד?
    כשהוא לא מתעקש אני מעדיפה להאכיל אותו, גם כדי למנוע את הלכלוך בבית וגם למנוע את הלכלוך עליו.
    אני יודעת שזה חשוב לתת להם את העצמאות, אבל הוא כל כך מלכלך....
    איך אצלכן?

מיטל
17 תגובות
עמוד 1
  • לבד. בעיני העצמאות מאוד חשובה.. אז אחרי זה מנקים קצת
  • לבד לבד לבד.

תראי זה מעגל- אם הוא לא יאכל לבד איך הוא ילמד לאכול נקי?
    תלמדי אותו, ואחרי זה תני לו מגבון לנקות,
    שיהיה חלק מתהליך הניקיון ופעם הבאה הוא גם יזהר יותר.
    []
  • אצלנו 99.9% מהמקרים היא אוכלת לבד וחסר לי אם אני נוגעת לה בכפית
  • גם אצלי - 99% מהפעמים היא אוכלת לבד.
    אני חושבת שזה מאוד חשוב
    www.YaaraKatz.com

• סוליקו
  • זה ממש תלוי

יש פעמים שאני נותנת לו לבד והוא אוכל ממש יפה בלי להתלכלך..... ויש פעמים שהוא מתלכלך אז יש קליה ויש סמרטוט לרצפה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • רום אוכל לבד דברים שהם לא נוזליים כמופסטה ונקנקיות או שניצל. הרבה הוא אוכל בידיים- תירס, לביבות למיניהם. מעדנים ודייסה אני מאכילה אותו.

אופק...בן 3.5 כמעט ועדיין אני מעדיפה להאכיל אותו אחרת הוא יאכל כמה כפיות וזהו. אם הוא ממש רעב הוא יכול לאכול לבד ולגמור הכל- אבל ברוב המקרים לא.

זה מצחיק שאת אופק אני מאכילה ורום אוכל לבד
  • הוא אוכל לבד וגם רוב הפעמים לא נותן לי להאכיל אותו.
    לאחרונה הוא שמע אותי כנראה אומרת כמה פעמים איכז על איזה משהו אז כשהוא מתלכלך אני פתאום שומעת אותו אומר "איכ"
  • תמיד לבד......מגיל שלומדים לאכול - גם הקטנה שלי אוכלת לבד
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • יופי לכן!
    אני האמא השרוטה היחידה

• בטח לבד
    קרן

[url=http://www.glitterfly.com]
  • אני רק חייבת להוסיף שאמא שלי שרוטה כמוך
  • אך ורק אני מאכילה ( הוא בן שנתיים וחצי)
    כי אם לא הוא לא יאכל ב-כ-ל-ל!!!
    הילד שלי שונא לאכול כל דבר!!! אפילו חטיפים
  • אוכל לבד ןאם לדעתי הוא לא אכל מספיק טוב אני משארה לו אוכל בהשג יד , ב99אחוז ממהקרים צלחת ריקה . גם בגן ציינו שהוא אוכל לבד הכח כולל מרק . הוא קפדן יותר ממני , ואוכל יותר נקי מאבא שלו . המצחיק הוא שהוא דואג לשתוף ידיים ופנים לפני ואחרי . ודבר הכי אוהב עליו זה לפנות כלים לשתיפה . הבנתי שגם בגן הוא בין המתנבים לזה .. פרייר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • הוא אוכל לבד,
    ואני מנקה לבד
  • אוכל לבד
    אם הוא מתלכלך הוא דורש מגבון לנקות מיד (לבד כמובן)
    אם השולחן מתלכלך, עד עכשיו הוא היה מנקה,בימים האחרונים הוא שם את הצלחת מעל הכתם לכסות אותו
  • עד לפני כמה שבועות הוא היה אוכל לבד הכל חוץ ממרק, שמרק או נוזל הייתי מאכילה. אבל לאט לאט שחררתי והיום הוא אוכל אפילו מרק לבד. הוא גם קורא לנו אם משהו נופל או נשפך. כמו הליכלוך קיימת אבל סבירה בשביל לגמור את זה עם סמרטוט ודי.

גיליתי איך מהגן הוא חוזר נקי: הם אוכלים עדיין עם סינרים!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה