שאלה מתוך פארנויה - לא חייבות לענות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יושבת לי פה ופתאום נפל לי האסימון: ח-מ-ו-ת-י ע-ל-ו-ל-ה ל-ה-ש-א-ר פ-ה ל-ת-מ-י-ד!!!

14 תגובות
עמוד 1
  • סליחה כן אבל זו לא פראנויה! זה פחד אמיתי
  • היא גרה בבית שלכם?
    או שאתם גרים בבית שלה?

• אם כל הכובד לעזרה שהיא נותנת וזה עוזר המון המון וזה הדבר הטוב בעולם

איך להכין את הקרקע זה בעיה... כי היא גרה אצלך בבית

מה לגבי זה שתשכירו לה דירה או יחידת דיור באיזור... והיא תבוא אליכם לתארח

חשבתם על זה?

---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • קיצור תולדות חמותי בארץ ישראל:

חמותי לא יהודיה (וגם בעלי), היא פה על תקן תיירת עם ויזה שבד"כ תקפה עד שנה בכל פעם. על כן - היא גרה אצלינו. יש לה חדר משלה, אמבטיה משלה ומהבחינה הזו היא לא באה ע"ח אף אחד. הפעם אנחנו מחכים לאישור שינוי סטטוס שלה לתושבת בארץ כי מלבדינו אין לה אף אחד בעולם והיא אישה מבוגרת.
    כלומר - היא מינימום שנה פה, מקסימום 120...

• אוף שאלה קשה

נראה לי אני היתי מתחרפנת לגמרי!!!!
    You're my heart, you're my soul

• אוי ואבויייי

אני הייתי מעדיפה למות
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטלוש - חשבתי על זה

• אויי...
    קודם כל הייתי מתעלפת
  • "בבית שלך חיים לפי החוקים הסדר והשגעונות שלך..בבית שלי תחיי לפי הסדר שלי השגעונות שלי והחוקים שלי. נקודה."

]
    [=/]

• זה באמת נשמע לי בעיה שאי אפשר לברוח ממנה
  • אז זהו, שאם דיבורים היו הפתרון - היה סבבה, אבל לא.
    לכן פניתי אליכן - לפתרון אולי אחר, ואולי אין כזה

• אז תעברי למעשים
  • למה לעדן את הדברים? למה לא להגיד את שעל הלב בצורה חד משמעית בלי לפחד בלי להתחבא מאחורי סיסמאות?..עדיף קצר וקולע מארוך וצולע ]
    [=/]

• כל הכבוד לך על הסבלנות שלך אני בטוח הייתי משתגעת עים עוד מישהו אצלי בבית, אפילו בבן זוג קשה לי להשלים במגורים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה