גם לי יש סקר- גלישה באינטרנט בזמן העבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז קודם כל אפתח במקרה לא נעים שהיה לי בעבודה היום, ואנא חוו דעתכם:
    באופן כללי, אני גולשת מידי פעם תוך כדי עבודה באינטרנט, מה לעשות שלפעמים צריך טיפה להתרענן ולנקות את הראש במשהו אחר...אני עושה את זה רק כשהבוסית לא נמצאת ולא באופן גלוי, בדר"כ אני גולשת פה בפורום (לרוב אני רק קוראת ולא מגיבה כי בהיכון למזער חלון למקרה שהבוסית תפציע משום מקום
9 תגובות
עמוד 1

• חחחח
    היום אני הבוסית של עצמי אז אני מרשה לעצמי לגלוש מתי שבא לי , אבל בעבודה הקודמת הבוסית גם הייתה קשוחה ולא היינו מעיזים לגלוש שהיא בסביבה כשלא הייתה בסביבה היינו גם יוצאים לשופינג בזמן העבודה

• תיראי אצלי זה קצת שונה אני גולשת המון בזמן העבודה
    אבל כמובן שהבוס שלי יודע שאני גולשת ורואה
    הוא בעצמו גולש ואין לו בעיה שאני יכנס לאינטרנט
    יש מצבים שמשעמם ואין עבודה ואני אומרת לו
    מזל שי לי אינטרנט
  • מבינה את ההרגשה שלך אבל יחד עם זאת אל תכנסי לסרטים. היא מן הסתם ידעה גם קודם שאת גולשת כי כולם ככה! ואם את עושה את העבודה כמו שצריך לא נראה לי כזה נורא. ברור שהיא לא תאהב את זה... אבל כל עוד זה לא גורע מהעבודה שלך ומהאיכות של העבודה שלך לא נראה לי נורא...
  • יש לנו מחשב בגן אבל הוא בשימוש בערך 10 דקות ביום. לפעמים אני מחפשת משהו בגוגל בשביל לוודא דברים

ולפעמים אני שמה להם קטעים מפרפר נחמד (שירים) מהיוטיוב. אחת התוכניות היותר איכותיות שיש לטעמי

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb
  • אני גולשת בעיקר בעבודה
  • גם את גולשת על חשבון זמן עבודה (ולא רק בהפסקות שלך)?
    כל היום זה פתוח - אבל בקטן...כל שניה אני מציצה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • קודם אני אענה לך:
    אני גולשת על חשבון עבודה רק כשסיימתי הכל ואין עבודה
    לא מרגישה עם זה רע
    אני גולשת באופן גלוי

אני חושבת שאם עושים את העבודה והכל נעשה בזמן, מותר לך לגלוש. זה גם תלוי במקום העבודה. כי יש בוסים שאם אין לך מה לעשות, הם ימצאו לך ויש מקומות, נקח לדוגמא קופאית בסופר או מלצרית, כשיש שעות שאין עבודה אז אין, ומחכים ללקוחות, מורידים להם מהמשכורת? יש מזכירות שיוצאות לעשן עם הקפה ולוקח להן 15-20 דקות לא על חשבונן, אז למה שאני לא אשב לי עם הקפה ואגלוש אם אני לא מעשנת?
    אני גולשת ב YNET וכל מיני אתרים לקרוא מה קורה בעולם ואם רואים אותי גולשת זה לא שנכנסתי לאתר פורנו אז למה להרגיש רע או להסתיר?
  • הי
    העבודה שלי נמצאת במשרד בבית פרטי ואני עובדת עם המנהל שלי באותו חדר. כשהוא נמצא,אני לא גולשת, לפעמים נכנסת לוואלה לכמה שניות לקרוא כותרות.
    כשהוא לא נמצא, אני גולשת לפורום מתוך גוגל

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה