אני רוצה להיתפטר האם כדאי....קראו..בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...אני עובדת בתור מעצבת פנים בתי כלבו...בצפון
    במשך 14 שנה באותו מקום ,
    היתה לי מריבה מילולית עם המנהל החדש שלי פתחתי עליו בגלגלים בקיצר הוא לא רוצה אותי בסניפו...אבל הרשת לא מוכנה לוותר עלי...רוצים להעביר אותי 20 ק"מ רחוק מהבית
    אבל שם עבדתי בעבר ולא ממש בא לי
    מציינת שיש לי תנאים די טובים,ומשכורת די נחמדה

השאלה....
    האם כדאי להיתפטר ולקחת פיצויים לחתום וללמוד דרך לשכת העבודה איזה קורס?....ותאמת קצת לעשות הפסקה

או להמשיך עד שאמצא משהו אחר...אני עייפה כבר ולא יודעת להחליט

עזרה בבקשה
    וגם לא בא לי רחוק מהבית כי יש לי 2 תינוקות ואם קורה משהו יש לי נסיעה של 20-35 דקות כשאין פקקים
8 תגובות
עמוד 1
  • 14 שנה לא הולך ברגל!
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • וואאווו אני ממש לא יודעת לייעץ לך..
    זה לא קל וכלל לא ענין של זמן ושנים - הרי אם את עובדת את העבודה וטוב לך אז לא מוותרים בכזו קלות במיוחד לא היום בימנו המאוד קשים במציאת עבודה.
    אם את לא אוהבת את המקצוע ומתעוררת ממורמרת זה סיפור אחר ששווה לשקול לעשות הסבה.
    בהצלחההההההה

אורי ועדי
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • מקפיצה לעצמי...ועדכון...
    עברתי סניף וזה קצת רחוק חצי שעה באוטו ובמונית שעה עד שהוא מגיע....וגם צריכה לצאת מהעבודה לפני הזמן שלא יהיו פאדיחות לאחר לתינוקות שי לגן.....אני מזה בדיכאון לא בא לי על המקום החדש

אפילו לא יודעת איך לחפש עבודה חדשה

• 14 שנה באותו תחום יכול להיות שוחק.
    ממה שאני מבינה את מרגישה עייפה מהשיגרה בעבודה, אותו דבר כבר 14 שנה.
    יכול להיות שזאת הזדמנות להחליף כיוון.
    בעבור 14 שנה ומשכורת יפה את יכולה לקבל פיצויים טובים מאוד.

תשבי עם בעלך ותעשו חושבים.
    תקחי גם בחשבון שהיום קשה למצוא עבודה עם תנאים טובים ובמיוחד כשאת אמא לשני ילדים קטנים
    אבל זה לא בלתי אפשרי, מי שמחפש מוצא.
    תבדקו מבחינה כלכלית ומבחינת הרגשה שלך
  • מבחינה כלכלית אין בעיה....אבל גם המשכורת שלי הוסיפה יפה לבית
    יכול להיות שאני אשאר בלי עבודה הרבה זמן...אני עוסקת בתחום עיצוב בתי כלבו ואין הרבה עבודה בתחום הזה בצפון

• דילמה קשה
  • אני לא הייתי מתפטרת במצב שלנו מאוד קשה למצוא מקום עבודה נורמלי ובטח שלא עים תנאים טובים.

[]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה