מוצץץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב בנות יקרות ואיי כמה זמן לא כתבתי
    אז כך מוריאן שלי היא כבר בת שנה וחודש וכבר למעלה משלושה חודשיים היא מוצצת מוצץ רגיל שלה המגעילים האלה מהגופי לא האורטודנטי
    והיא עקשנית לגביו היא לא מוכנה לקחת אחר החלפתי סידרה קניתי את אותו מוצץ אחר חדש זה בא בשלישיה כזו בחבילה של לייף
    כלום ניסיתי לדחוף לה אחר כאשר היא ישנה היא מתעוררת ומחפשת את הישן
    ניסיתי אחרי בכי תמרורים לתת לה את החדש שום דבר היא לא מוכנה לקחת רק את המוצץ הישן
    בנות אני נואשת בטרוף כבר כמה פעמים אוכל להרתיח אותו הוא ישאר מגעיל ויצבור המון חידקיים
    מה אתם מציאים לי לעשות בבקשה כל רעיון היתקבל בברכה
    שבוע טוב מוצלח נעים והכי חשובב תשובות פלייזזזזזזזז
3 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מבינה איך היא מבדילה בין החדש לישן??
    מה שכן...את יכולה לקשור איזה חוט קצרצר(כדי שחלילה היא לא תיחנק ממנו) נגיד בצבע אדום...לכמה ימים ואז שהיא תבין שזה המוצץ שלה עם החוט תחליפי למוצף חדיש עם אותו החוט

• גם שקד משתמש במוצצים האלה. ואני חושבת שאני מבינה איך היא מבדילה בין הישן לחדש.
    כשפותחים מוצץ חדש, הוא שמנוני. גם אחרי רתיחה וגם אחרי שטיפה הוא נשאר שמנוני.
    אולי זה מה שמפריע לה.
    אולי תנסי להרתיח אותו כמה פעמים ולשטוף אותו עד שהשמנוניות הזו תיעלם...
    גם הרעיון של יפית (נישנושית) נשמע סבבה.
    ועוד דבר- היא כנראה הבינה שאחרי בכי ממושך שלה, את תשברי ותתני לה את המוצץ הישן

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ממש לא חפרת איך היא יודעת לפי הטעם וגם יש לו כזה ריח מגעיל שכנירא היא אוהבת אותו
    החלפתי לה חוטים החלפתי לה שרשרות כלופ הילדה הזו רוצה רק את המוצץ המגעיל הזה
    תודה בכל אופן בנות יקרות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה