גם אני צריכה רעיון למתנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוטוטו יש לי ימי הולדת לבנות, והקרובים מתחילים לשאול מה לקנות, ואין לי רעיונות למתנה למיכלי.
    הרי יש לה את כל הצעצועים ואת כל הספרים וכד' של אביגיל...
    זאתי, בלי עין הרע, לא היה לה חסר כלום בגיל שנה (לא שעכשיו חסר).

וכל הדברים של גיל שנה אביגיל כבר לא צריכה.
    אני רק חשבתי על בימבה שצריך עוד אחת, אבל חוץ מזה אין לי רעיונות...
    אבל גם על הבימבה בעלי אומר שעדיף לקנות לאביגיל משהו מתקדם יותר ואת שלה הקטנה לתת למיכל.
    אני לא כל כך מסכימה איתו, כי גם אביגיל לא תוותר על הבימבה שלה כל כך מהר, וגם מיכל מגיע לה בימבה חדשה מהניילונים.
    זה ויכוח שלנו על עוד הרבה דברים שאני רוצה לקנות חדש למיכל ובעלי אומר שמיותר, נתתי בימבה בתור דוגמה...

אני פשוט אחות קטנה וכנראה יש לי טראומה קטנה מזה שתמיד קיבלתי הכל יד שניה מאחותי. לא רוצה שגם מיכלי תיהיה ככה.

אתן חושבות שאני מגזימה?

הא, וכמובן רעיונות למתנה לגיל שנה....

4 תגובות
עמוד 1
  • אני מבינה גם אותך וגם את בעלך.
    אני, למשל, שומרת על הצעצועים של שקד ממש טוב, שלא ישברו (הכוונה לצעצועים יקרים ובעיקר של פעילויות למיניהן), בתקווה שהם יעברו לילד הבא.
    אבל עם זאת, אני בטוחה (כפי שאני מכירה את עצמי), שאני ארצה לקנות גם צעצועים חדשים לילד הבא.
    בקיצור- תתפשרו! חלק תקנו חדש וחלק תעבירו מאביגיל למיכל

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני מבינה אותך , יותר נכון בעלי מבין הוא אח צעיר ותמיד התעקש שנקנה לבן הקטן דברים חדשים ולא נעביר משומש מהגדול , כמובן שלא תמיד הקשבתי לו ובדרך כלל העברתי צעצועים ובגדים .לקטן זה לא ממש מפריע היום ה ם לובשים פחות או יותר אותם בגדים ומשחקים יחד באותם משחקים הם אפילו מחליפים בגדים כשצריכים לצאת ורוצים לגוון. לגבי מתנה לקטנה כפי שהצעתי בסקר הקודם : אפשר קומפי(מקלדת לילדים למחשב) , לגו ,נדנה , אופנים.
  • את צודקת

לפי דעתי מיכל חייבת לקבל מתנה
    כמו

בימבה
    ספה נפתחת
    תלת אופן
    נדנדה

אפשר גם לקנות סוס נדנדה לשניהם ביחד כאילו מתנה משותפת
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • קודם כל וואווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!1

אני מתגעגעת!!!!!!!!!!!!

מה קורה? לא הספקתי לשאול בכלל איך הבית החדש? איך האיזור? איך העבודה? איך החיים? לא דיברתי איתך שנים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה