היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
דיקור מי שפיר. הלכתי כמו גדולה. הדבר היחיד שפחדתי ממנו זה התהליך עצמו.. אפילו צחקתי עם הרופא כי זה אותו רופא שעשיתי אצלו את הסטאז' באולטרסאונד. הבובה שוקלת 260 גרם ומתאימה לגיל ההריון. מה שכן אני ראיתי באוטרסאונד זה שלדעתי יש לי שלה עבה אבל הרופא לא אמר כלום על זה כנראה זה לא אבל לי נראה שכן. בכל מקרה הדקירה עצמה היית הכואבת וגם כשהוא שאב כאב לי ואפילו שרף קצת. בסוף הרגשתי טיפה סחרחורת. אבל עכשיו אני בסדר שוכבת במיטה עם הלפטופ של גיסתי. היא באה לשבוע לעזור לי כדי שאני לא אתאמץ והביאה לי את הלפטופ שאני אוכל לשכב ולהתכתב.
7 תגובות
עמוד 1
שמחה לשמוע שאת אחרי...
תנוחי הרבה... ותרגישי טוב ומקווה לבשורות טובות
יופי מאמי. כל הכבוד.
שכבי תנוחי תתפנקי - שיעבור בקלות עם תשובות חיוביות!! המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
כיף להיות אחרי
יופי אני שמחה לשמוע!!! מחכה רק לבשורות טובות ומשמחות!!!
כן אבל מעצבן אותי לחכות עכשיו 3 שבועות. זה נראה כמו נצח.