מרד גיל שנתיים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגיל שנה ו4
9 תגובות
עמוד 1
  • בדיקת גבולות יש בכל גיל
    גם בגיל 18
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הוא גמור מעייפות אבל בוכה כי הוא רוצה שאני ארים אותו
    אבל אני לא נכנעת לו... אני מוצאת את עצמי יושבת צמוד למיטה שלו שרה בדיוק כמו כשהוא היה קטנטן והוא כזה מתוק נצמד אליי ומלטף לי את הראש ומצמיד לי את הלחיים שאני אנשק אותי
  • אני עד היום יושבת עם שחר לידו במיטה זה נותן לו תחושת ביטחון.... הוא אוהב את זה וככה ישן יותר טוב בלילה

אני בטוחה שברגע שהוא ירגיש בטוח בשינה הוא ירדם גם בלעדי
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בדר"כ אני יושבת ליד הדלת, בקצה של החדר רק שיראה אותי כי אם אני יוצאת הוא מתחיל לקרוא לי וכמו שאמרת אם זה נותן לו תחושת ביטחון לא מפריע לי... העניין הוא שפתאום זה לא מספיק הוא ממש ממש בוכה עם דמעות וקשה להרגיע אותו... ממש כואב לראות אותו ככה אבל אני לא רוצה להכנע ולהרים אותו
    מצחיק אותי שכאילו חזרנו אחורה, הוא היה נרדם לבד בלי בעיות ועכשיו הוא בוכה שאני ארים אותו ואני שרה לו עד שהוא נרדם...ההבדל היחיד זה כשהיה קטנצ'יק באמת הייתי מרדימה אותו על הידיים... מתגעגע לילדות
  • החיים הטובים
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • פשוט לזכור שאתם ההורים ולא ההפך ולהאמין שמה שאת עושה זה נכון לילד שלך לתת גבול ברור והתמדההההההה זה אומר שאת אמא טובה ולא ההפך.

זה הדבר היחדי שאני ממליצה

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• גם שקד בלילה אחד החליט שהוא לא רוצה שאני אצא מהחדר

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • צר לי לאכזב אותך אבל גיל שנתיים האיום מתחיל הרבה לפני שנתיים וכן זה מאוד הגיוני זה גיל שהרבה ילדים מתחילים לפחד בלילה אם את לא לידם, אין מה לשות סבלנות וגבולות ברורים זו הדרך לבור את התקופה המתישה הזו

• תודה בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה