למה....???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשמשפצים דירות - תמיד, אבל תמיד - כל הבוקר יש שקט ובסביבות 13 בצהריים מתחילים לדפוק ולשבור קומות?????????????????

11 תגובות
עמוד 1
  • זה הדבר הכי נכון

עוד 10 דקות שתיים

אז את יכולה לבקש מהם להפסיק.....
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• תלכי אליהם ממש חוצפה
  • יאווווווווווווווווו כמה נכון ולא רק בשעה הזו גם פתאום ב19:00 בערב שאני מקריא לו סיפור לפני השינה הם מתחילים לדפוק עם הקנגו כבר שבוע שלישי שיש 2 דירות שמשפצים פה ולפני חודש היתה ועוד לפני....... פשוט זוועה
    דרך אגב אין חוק מפורש אבל
    יש הבדל בין מצב שאתה מבצע השיפוצים במו-ידיך או שאתה מתכוון לבעלי מקצוע.

על-פי החוק, מותר לעסוק בעבודה ללא שום מגבלה מ-6.30 בבוקר ועד 23.00 בלילה. על פי הסבירות והיחס הראוי מומלץ להגביל לשעות 7.00 עד 19.00.
    "הפסקת צהרים" בין 14.00 ל-16.00 זוהי תקנת חוק עזר עירוני המתייחסת בין דייר לשכנו ולא מחייבת כלל נותן שירותים חיצוני.

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• יפעתי - הלוואי
    עפ"י חוק עזר עירוני בזמן שיפוצים מותר לעבוד בין השעות 6 בבוקר ל22 או 23 בלילה....

• מבאס אני יודעת...
    וזה במקרה ששוברים בצהרים כי הריסות יש בכל שעות היום.
    ודרך אגב - החוק בנושא אומר שמותר להם לעבוד רצוף מ-6:00 בבוקר עד 23:00 בלילה אז אין לך מה ללכת לבקש שקט

• לפי מה שאני זוכרת בין ימים א-ה עד השעה 22:00
    ימי שישבת עד 23:00 ..
    בכל מקרה יש גם להיות אנושי ...]
    [=/]

• אוי כמה שזה נכון
  • אני מכירה את זה

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לצערי מותר להם לעבוד ואין הפסקת צהריים
  • כדי שנתעצבן אלה מה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה