כאבים חזקיםםםםם בברך מה לעשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למרות שאני ממש סובלת מכאבים זווווועעעעעה באגן מאתמול התחיל בברך ימין כאב הזוייייייייייייי ממש סיוט , היום הינו בחיי כייף עם חברים והלכתי בסבל רב בידיע שעוד מעט לא יהיה לי זמן עם דביר כל כך ובכלל , עכשיו ממש בא לי לבכות מכאב, הרופא היום בדק אותי ואמר אין מה לעשות

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

7 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג תנסי אולי תחבושת אלסטית?...
    תרגישי טוב

• אם הכאבים שלך באגן הם מאחורה תקשרי חגורה חזק על האגן ככה שהיא נסגרת מאחורה ולא מקדימה כמו שבד"כ. אבל יחסית חזק והדוק... אפשר גם צעיף או משהו אחר בסגנון.

בקשר לברך אין לי רעיונות מלבד למעט בלשאת משקל עליה. אבל חסר פרטים כמו מה מקל עלייך מה מחמיר לך את הכאב וכד'.
    ילד יפה של אמא
  • יכול להיות שיש לך הצטברות של נוזלים בברך ויכול להיות שהכאבים מהאגן מקרינים לך לברך.

טוב שקבעת תור לכיריאופרקט.
    תראי מה הוא יגיד לך.
    את יכולה גם לקבוע תור לאורטופד.
    תרגישי טוב.
  • לי כשהיו כאבים מאוד חזקים הלכתי לאורטופד. יכול להיות שיש לך שם דלקת.
    אני לא יכולתי להתכופף בכלל. שלחו אותי לפזיוטרפיה ותוך 6 טיפולים הכל עבר. אם זה בברך אני לא רואה צורך בפזיוטרפיה מיוחדת להריון אם בגב תבדקי כאלה שמורשים לכך.
    תרגישי טוב.
  • אולי משחת ארניקה,,,לא יודעת אם אפשר בהריון
    זאת משחה שהיינו משתמשים, הרקדנים,,היא מאוד חזקה וגם מאוד יקרה
    תרגישי טוב
    :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]

שליו שלי

• מה שיכול לעזור לך עכשיו זה רק תחבושת אלסטית וחגורת גב. סבלתי כמוך בהריון עם אדיר כי המשקל ההזוי שהגעתי אליו אז מאוד העמיס על הרגליים. אחרי ההריון העברתי לחברה שסבלה גם כן.

יש לקנות ב"שילב" חגורה מיוחדת להריון (גב) ובבתי מרקחת - אפילו סופר פארם תומך לברך.

תראי מה יתן לך גם האורטופד.

תרגישי טוב מאמי.

• אין לי מה מהמליץ

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה