היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהי יודעת האם יש דבר כזה ויטמינים לפתיחת תיאבון לילד בן שנתיים וחצי? אני פשוט מתוסכלת כבר!!! הילד לא אוהב לאכול כלוםםםםםםםםםםםםםם!!!! הסייעות בגן אומרות שבקושי אוכל, בבית הכל במלחמות עם האוכל.... יש משו שיכול להגביר תיאבון???
10 תגובות
עמוד 1
לא ידוע לי על דבר כזה
אבל מה הוא כן אוכל...? --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
רק מעדנים הוא אוכל ללא שכנוע... כל היתר בשכנועים, בהסבת תשומת לב לדברים אחרים... ושלא תביני לא נכון, ניסיתי בכל דרך: עם שכנועים, בךי שכנועים ובלי להתחנן, פשוט אם לא אלחץ עליו הוא יכול לחיות על מעדנים...
אני הייתי הולכת ומתייעצת עם רופא המשפחה....
יכול להיות שיש לו בעיה עם מרקמים בפה.... וזה שווה בדיקה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
לא ממוש, אין לא שום בעייה!!! הכל נבדק!!! פשוט שונא לאכול!!!!!
נסי להיות יותר סבלנית אני לא מאמינה בכל התוספות האלה...נשמע לי קצת מוגזם הרי הילד לא נשאר רעב.... תראי מה הוא כן אוהב ולכי לפי הראש שלו
תנסי אולי התחיל איתו במרקמים כמו מעדנים.....
ולאט לאט לעבור למרקם אחר --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
דרך אגב לא זוכרת מי שמה פה שירשור לפני כמה זמן
על ילד שגם לא היה אוכל כלום חוץ ממעדנים... יש לאמא שלו בלוג באינטרנט בתפוז אני חושבת שהיא רשמה מעקב אחרי הילד והילד התחיל לאוכל לה אוכל רגיל
תבדקי את זה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
ניסית אולי לשים אותו מול הטלויזיה עם תוכנית שהוא אוהב עמית מהופנט בזמן הטלויזיה ורק ככה הוא אוכל אצלי בבית
בנות יקרות... אין לו בעייה עם שום מרקם של אוכל... הילד לא אוהב פשוט לאכול.... ואם נגיד הוא אוכל משהו אז אחרי 2 ביסים הוא שבע... לגבי הטלויזיה... ניסיתי גם מולה... לפעמים זה עובד... ובדר"כ לא!!!!
תראי, אם הילד גדל בגובה ועולה במשקל - כנראה שהוא אוכל מה שמספיק לו.
יש תאוריה של חלוקת אחריות באוכל: את בתור אמא אחראית להציע לו אוכל בריא ומזין, והוא אחראי לבחור מה וכמה הוא אוכל.
אולי מספיקות לו ארוחות קטנות, אז תציעי יותר ארוחות ביניים. את יכולה לתת לו פירות חתוכים בצלחת, להשאיר לידו ושיאכל מתי שבא לו, או ירקות חתוכים עם מטבל (גבינה לבנה או משהו בסגנון) שיהיה אטרקטיבי... חביתות וסנדביצים בצורות שונות - העיקר ליצור עניין.
דרך אגב, אני נגד הסחות דעת כמו טלוויזיה. הילד צריך ללמוד לתת תשומת לב ראויה לאוכל.
מה שכן, הייתי נותנת (בייעוץ עם רופא) מולטי ויטמין לילדים כדי להיות בטוחה שהוא מקבל את כל הויטמינים.
חפרתי...
רק לגבי הילד שהיה אוכל רק יוגורט - הוא היה אוטיסט (לא עלינו) ומזה נבעה הבעיה באוכל.