היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אל תורידי לעצמך את הביטחון, את אמא מעולה!!!! ראיתי איך הם מחייכים בתמונות, נראה שמאוד טוב להם!
מי מייבש לילדים את השיער עם פן? את רצינית?
לייבש שיער עם פן?? אוי נו.... באמת תשתדלי להכניס מאוזן אחת ולהוציא מהשניה. זה מצריך תרגול אבל זה שווה!
מאמי את מקלחת את הילד?מקלחת! מאכילה? מאכילה! ויעיד על כך סופגי
טיבעי לחלוטין שיתערבו אבל גם יש גבול זה מעצבן. אל תשכחי שאת אמא שלהם ואת יודעת הרבה יותר טוב מכולם מה טוב להם. אני מאמינה שאת האמא הכי טובה בעולם ואת יודעת מצוין לגדל את ילדייך!!!
גם אצלי דוחפים על כל חום קטן לרופא, אבל אני לא מסכימה. אני מסבירה שקופת חולים מלאה בשפעת חזירים ולא כדאי להתקרב לשם, אז יורדים ממני
כנראה שגם אני לא יודעת לגדל ילדים
מה פן???? וכמו שאמרו, אם לא ממש חייב אין מצב שאני נכנסת לקופ"ח
]
]
מאמי תהיי שלמה עם כל מה שאת עושה שזה נראה לך הכי הגיוני
אני לא רואה את ההתערבות שלהם כדבר טבעי...הם יכולים להעיר לך ואת יכולה לבחור אם לעשות עם זה משהו או לא... בהקשר לפן אני בשוק
ממי שלי מה קורה ?
אם זה ככה אז גם אני לא יודעת לגדל ילדים - גם אני לא מייבשת לתאיר את השיער...
לייבש שיער עם פן?
הייי מאמי, כמו שאת רואה - כולנו אמהות לא ממש 100%
את לא מייבשת את שיער שלהם עם פן??? מה עם מניקור / פדיקור? הזמנת להם תור לקוסמטיקאית לטיפול פנים???
אם התשובה לכל השאלות היא "לא" - את אמא מעולה!!!
עדידי את אמא שלהם ואת יודעת בדיוק מה הילדים שלך צריכים תמיד טוב לשמוע דיעה של הורה מבוגר אבל יש גבול אם את מרגישה שהם מתער בים לך יתר על המידה ו/או מורידים לך את הביטחון פשוט תפסי איתם שיחה ותבהירי להם את המצב
פן??????????????
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009