או אווווו יותר נכון אוי לאאאאא :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גלינו בימים האחרונים כמה דברים חדשים ומעניינים כמו את כל כפתורי הטלויזיה חייבים לגעת בהם ללחוץ להרוס אני כל רגע רודפת אחריה שלא תיגע בהם מסבירה שאסור ושזה מסוכן אבל היא מסתכלת עלי צוחקת וממשיכה ואם דנדוש מתעצבנת שאני אומרת לה לא היא מתעצבנת ונושכת

וגם גילינו את מתקן המי עדן בר דנדוש לוחצת על כפתור המיים החמים זה לא עובד יש שסתום ביטחון הרי אז עוברת לקר ושם עובד ואיך שהיא מאושרת צועקת מיים מיים ומשחקת בזה אני מרחיקה אותה ודנדוש חוזרת למתקן כבר אי אפשר להשאיר לבד ולעשות דברים אחרים תמיד מישהו חייב להיות איתה שלא תיגע בדברים מסוכנים
    כמה חיכיתי לרגע לרדוף אחריה בזב והנה זה בא http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
3 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה