שאלת גן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמתי את ליאמי בגן פרטי..
    ואין יום שאני שקטה בזמן שהוא בגן...
    כל יום אני רואה שהשתמשו רק ב2 טיטולים.. הטוסיק אדום
    הבגדים זרוקים בתוך התיק מלוכלכים
    לא יצא שום כתם מהבגד והבגז נזרק..
    הוא חוזר רעב הביתה..
    מושך לעצמו בשיער..התחיל להרביץ בפנים לי ולבעלי
    נהיה כועס..דורש..
    כל פעם שבאים לקחת אותו הוא יושב בכסא אוכל
    בזמן שכל הילדים משחקים
    אותו תירוץ לגננת הוא אוהב לשבת שם
    ...

דברתי עם הגננות
    עם מנהלת גן
    כרגע באזור מגוריי אין גנים פנויים
    אני לא יודעת מה לעשות
    כל יום מתחיל בדיבורים הגננות..
    איך מטפלים בדבר כזה?האם זה נורמלי?
15 תגובות
עמוד 1
  • אין כמו הרגשה של אמא

אם את חושבת שרע לו בגן וזה לא מקום טוב בשבילו להוציא אותו

בסוף את תמצאי גן טוב פנוי על גן לא מתפשרים
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • לדעתי לא טוב לילד ולפי מה שהבנתי ממך את גם מרגישה את זה.
    מה קורה בימי שבת כשהוא אתכם בבית?
  • אם אין לך הרגשה טובה אל תשאירי אותו שם!!!
    תחפשי אולי משפחתון ובינתיים חפשי לו גן טוב לשנה הבאה

• איך את לוקחת את הילד בבוקר לגן? הוא שמח בדרך צוחק מאושר? רגוע? אילו שאלות חשובות וכן אין כמו לב והרגשה של אמא אם לפי מה שנראה לך לא טוב לילד ואת מרגישה לא טוב עם זה שהילד שם אל תתפשרי תוציאי אותו. את כותבת שהילד מרביץ ולא רגוע ומושך בשיער כבר נורות אזהרה אדומות שנה שעברה הבת שלי היתה במשפחתון אחרי כחודש הוצאתי אותה כי לא היתה שם רגועה וגם בדרך לשם לא והראתה עוד מלא סימנים ואחרי התייעצויות הוצאתי אותה חודש היתה בבית עד שהיה לי מקום בשבילה במעון אבל זה תרם המון להתפתחות שלה במובן מסויים שוב לא לוותר להוציא....

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • תגידי מאמי ליאם נולד ב-8.10.08?
  • נשמע שפשוט לא טוב לו שם...ואם נוספת לזה התחושה שלך אז תוציאי ואם אין גנים אני הייתי נשארת בבית או עושה תורנות עם בעלי ועם הסבתות עד שיימצא פתרון...
    לגבי הכתמים..הם לא שמים להם סינר? גם לגאיה לפעמים יש כתמים בבגדים אחרי הגן (הם מחליפים לה לבגדים נקיים כשהם הולכים לישון) ואני מודעת לזה שככה זה ולגן לא שולחים עם בגדים שחבל שיתלכלכו..גם עם סינר הילד מתלכלכך וזה כל הכיף שלו...

תנסי להסיר מיד כשאת מגיעה הביתה את הכתמים ולא לתת לזה לשכב כמה ימים בסל כביסה..תנסי עם סינטבון..כל השאר מבחינתי חארטה.
    לגבי האלימות שהוא החל לנקוט בה..זה נשמע כאילו הוא מתוסכל ו7את זה הייתי בודקת מאוד ברצינות..

לגבי זה שהוא יושב בכסא אוכל ואוכל בזמן שאת מגיעה..תבררי למה ואם יש רציונל.....אצל גאיה זה נובע מכך שהיא אוכלת מאוד לאט והיא מסכימה לאכול רק אחרי שכולם קמים מהשולחן אז ביקשתי שישאירו אותה עוד קצת ויתנו לה לסיים בנחת.
    מקווה שעזרתי ..בהצלחה

• אני לא בטוחה שלא טוב לליאם בגן, אבל אם לך יש ספקות לגבי הגן, אז זה מספיק שבשביל לחפש גן חדש. ילדים גם מרגישים מה שההורים שלהם מרגישים ואם את לא מרוצה זה יכול להשפיע עליו.
    לגבי שהבגדים מלוכלכים לא הייתי דואגת, זה גיל שאוהבים לאכול לבד ולהתנסות, וזה טוב כי רק ככה הם לומדים לאכול לבד וגם לא להיות סטריליים יותר מדי (למרות שמעצבן בגד עם כתם).
    לגבי להרביץ, זה גיל שהם דורשים דברים, אך לא יודעים להביע את עצמם במילים ולכן נעזרים בידיים (אני זוכרת שגם דניאל בגיל הזה הרבה פעמיים הרביץ או כמשחק, זה היה מצחיק אותו או שהיה עצבני ולא הבינו מה הוא רוצה) חוץ מזה הוא עדין בתקופת הסתגלות לגן, זו תקופה שלילד יותר קשה והוא יותר עצבני.
    מה שכן מדאיג אותי זה שלא מחליפים מספיק חיתולים (תעירי שוב לגננת ושתקפיד למרוח במשחה) ושהוא יושב בכסא, תבקשי במפורש שישב בזמן האוכל ןאח"כ שישחק כמו כולם, אין צורך בכסא (גם אם הוא אוהב אותו). והכי חשוב זה התחושה שלך, אם היא לא טובה תוציאי אותו משם, חפשי גן שמוצא חן בעיניך ותנדנדי לגננת שתכניס אותו.

בהצלחה
  • נראה שבאמת לא טוב לילד ולגבי האוכל תבקשי שישימו סינר ואם לו אז תביאי מהבית
    בן כמה הוא ?
  • דבר נוסף, האם ליאם אוהב את הגן? האם הוא רוצה ללכת לגן? שמח לראות את הגננות והילדים?
    מאוד חשוב גם לבחון את הקשר שלו עם הגן, אם נראה לך לא טוב אז כמובן להוציא , אם הוא אוהב את הגן ונראה שמח ומרוצה ללכת לגן אז יתכן שכדי למצוא פתרון לבעיות הנוספות מול הגננת/מנהלת הגן.

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אם זה הילד שלי..

הדיבורים מזמן לא היו דיבורים!
    כבר הייתי מרימה את הקול!
    אני לא רוצה לספר לך מה אני עושה בגן של אלעאי
    כשאני מגיעה ומוצאת אותו עם נזלת (וזה עוד גן עירייה!)
  • טוב בואו נרגע רגע ולא נזרוק השערות באויר ..
    הגן חדש לילד. הוא רגיל לאמא אבא סביבו..המסגרת חדשה וכמות
    ילדים שלא היה רגיל אליה לפני כן. אלו גורמים לילד להראות סימני עצבנות על אמא אבא ש"עזבו אותי" במקום אחר.
    בקשר לחיתולים ..לא מחליפים כל שעתיים זה לא ניו בורן..מספיקים 2-3 חיתולים מרגע שהכנסת עד שלקחת חוץ מפעמים של הרבה קקי או שתייה מרובה כמו בימות הקיץ. בקשר לבגדים שלבש והוחלפו..מה את רוצה שיעשו? יקפלו לך לתיק?תבקשי]
    [=/]

• מיכל
    אצלנו את הבגדים המלוכלים שמים בתוך שקית נליון סגורה..... לא זורקים אותם לתוך התיק

לגבי החלפת חיתולים לפעמים לילד צריך להחליף יותר מ 2 ביום זה ההלחפה הקבועה בגן
    לפעמים עושה קקי החיתול ספוג צריך להחליף
    ילד לא צריך להגיע למצב של טוסיק אדום

וגם אם הילד יושב רגוע על הכיסא אוכל הוא לא צריך לשבת על כיסא אוכל בגן אני לפחות לא היתי מסכימה לזה

ודרך אגב שהלכתי לראות לשחר גנים נכסנסתי לגן שישב ילד על כיסא אוכל אומנם הילד היה רגוע ושמח אבל אלי זה לא היה מקובל... ילד צריך להסתובב להכיר את הסיבבה שלו לחוש גירויים
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • גם אצלנו שמים את הבגדים בתוך שקית סגורה!
    ואין מצב שעד השעה 16:00 מחליפים ל-רון 2 טיטולים.
    זה בדרך כלל 4 טיטולים ומעלה.

• אני חושבת שבכלל ההתבלטות צריכה לבוא מכיוון אחר..
    זה גן פרטי, את בטח משלמת הרבה ואת רוצה לראות שזה משתלם.
    אם זה היה במעון או משהו אחר- אז הייתי אומרת לך- יש מלא ילדים, אין למטפלת זמן לקפל לכל אחד
    את הבגדים ולשים בתיק שלו.. (למרות שאצלנו גם שמים בשקית- במעון לא פרטי)
    או שיש החלפות כלליות לכולם, בזמנים קבועים- כי ככה זה במעון.
    (ד"א- יש לו שם משחה כדי שהמטפלת תוכל למרוח לו על הטוסיק?)
    ויש ארוחות לכולם בזמן מסוים, כי ככה זה במעון
    בקיצור- בגן פרטי בד"כ יש יותר יחס, פחות ילדים, אמורים לשים לב אליו יותר- אם הוא רעב,
    או אוהב לשחק במשהו מסוים יותר מבאחר.. והוא אמור לקבל יותר..
    לפי מה שזה נשמע- הוא לא מקבל יותר, להיפך..
    אני הייתי מבררת מליון דברים, גם כשאומרים לי שהילדים שלי ילדים טובים אני מבררת-
    במה הם ילדים טובים, איך הם אכלו, איך הם ישנו, אם הם מרביצים, אם הם בצד לבד או משחקים עם שאר הילדים..?
    אלו דברים חשובים חשובים!!
    תבררי- מה הם אכלו שנשארו כתמים כ"כ קשים על הבגד?
    למה הוא מרביץ ככה? האם זה גם בגן?
    למה הוא רעב??
    אין שום ייאוש.. :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה