נורא נעלבתי :(.. צריכה התייעצות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
28 תגובות
עמוד 1
  • אני לא חושבת שאת מגזימה בכלל! הוא הגזים ממש!!!
    ממש מגעיל מצידו!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • את ממש לא הגזמת עם התגובה שלך
  • נשמע מאוד הזוי!
    אנחנו עזבנו את הוט ועברנו ליס וכמה חודשים רדפתי אחרי הוט שיקחו את הממירים והשלטים שלהם. אחרי חצי שנה הם באו, לקחו את הממירים וכשביקשתי מסמך הבחור אמר שלא צריך... אחרי כמה חודשים קיבלנו מכתב ממחקלת הגביה שלהם. הם טענו שלא החזרנו להם את הממיר (היו לנו 2, ואחד כן נמצא אצלם וגם שני השלטים ) ושהם מעבירים את זה לעו"ד. בלי טלפונים ובלי איומים!!! וגם בסכום דומה. כמעט שאני תבעתי אותם !!!!
  • גברים הם חיה מסתורית
    [url=http://www.radikal.ru]
  • אירית, זה לא שהגעתי לחוב הזה באשמתי! א' - זאת הייתה טעות שלהם, החיוב היה לא נכון, וביקשו ממני לעשות השלמה, ולא הייתה לי בעיה עם זה!! הם קוראים לזה "חוב" - אז שיהיה חוב.
    חוצמיזה, למה שאני אשלם על שירות כזה? אני צריכה לשלם על "שירותי קללות"?
    דבר שני, זה לא משנה גם אם החוב היה שלי, ובאשמתי,פשוט ל-א (!!!) מדברים בצורה כזו לאנשים.
    והוא לא מבוגר. הוא נשמע מאוד צעיר. כנראה שזאת הסיבה שהוא הרשה לעצו לדבר ככה
  • אז אם זה "חוב" באשמתם-תתנתקי ותעברי לחברה אחרת,אני בטוחה שהם ישמחו לקבל אותך שם.את צודקת-יש אנשים מגעילים.האמת-החיה הכי רעה בעולם זה האדם,כי רק הוא יכול להכאיב לבנאדם אחר בלי סיבה,או בשביל תענוג עצמי.
    תשמעי,כשהייתי גרה בארץ,התרגלתי ליחס חרא של מלצריות,נציגי לקוחות,וסתם מוכרות בחנות בגדים.היחס שהם נותנים לך הוא כאילו את חייבת להם המון כסף.כנראה הם לא מבינים שאם הם יתנו לך יחס מגעיל-את תמיד יכולה לקום וללכת לבזבז את הכסף שלך בחנות אחרת,והם לא מרוויחים מזה.בארץ זו נורמה,אנשים עוד לא הבינו שכדי להרוויח כסף-חייבת לנשק כל נקבובית של הלקוח,אפילו בשביל לקבל טיפ אחרי הארוחה במסעדה.פה כבר מזמן אימצו את השיטה של נשק תתחת-קבל כסף בתמורה.עד שיבינו את זה בארץ-הם יפסידו המון פרנסה.
    בקיצקוץ-במקומך הייתי מעבירה למישהו מעליו את התוכן של השיחה,מאיימת שתעברי חברה,או שתתנתקי.הוא פשוט סתם לך את הפה בזה שהוא העריך לך את השירות.

[url=http://www.radikal.ru]
  • הם יכולים להעיף אותו על טיל עם ההקלטה ששמרת!
    אל תוותרי!

[]
    []
  • את צודקת

מי הוא בכלל שידבר אליך ככה?
  • עוגית, את בטוחה שהיא מארה"ב? הנסיון שלי שם בדיוק כמו בארץ , לעומת זאת בקנדה היחס מדהים.
    היינו בארה"ב בקיץ והשכרנו שם רכב לחודש באויס והם חייבו אותנו על זה שהאוטו היה "מלוכלך". צילמתי אותו כדי להראות לשרות לקוחות שלהם שלא השארנו אותו ככה ולא היה לאכפת להם. הם פשוט חייבו אותנו 100$ על הליכלוך
    והיו לנו עוד כאלה מקרים מגעילים בארה"ב גם לקרובי משפחה שלנו שהם אזרחי ארה"ב שגרים שם כל חייהם.
    אין מה לעשות אני הייתי תובעת אותו על דיבור כזה
  • גועל נפש, ולא משנה איזה חוב או זכות יש לך
  • חוב לא חוב....אין סיבה לדיבור התת רמה הזה!!

www.vengastudio.co.il האתר שלי
    :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]

שליו שלי

• נעלבת ובצדק!
  • היי
    לצערי הרב אני נתקלתי בחברת YES זאת החברה הכי דפוקה שאני מכירה אנחנו סגרנו את העסק ובקשנו להתנתק עד שהם באו לקחת את הממיר שלהם יצא לנו הנשמה וכמובן כל חודש הם דאגו גם לחייב אותנו ועד היום עוד לא קבלנו את החשבונית הזיכוי את הכסף הם נתנו אחרי כמה חודשים שלפי דעתי מגיע לנו יותר.
    אין מה לעשות תפני במכתב לנציג תלונות הציבור של החברה והם יטפלו בנציג הזה.
    טיפוס מגעיל.
    רחל

• חתיכת מנייאק בנזונה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • ברור שזה בצדק שנעלבת!! חוצפה!!
  • אני במקומך הייתי מתקשרת לשירות לקוחות שלהם, מבקשת לדבר עם נציג "בכיר"
    ומאיימת להתנתק בעקבות ההודעה שהוא השאיר לך.
    אם את לא נמצאת בהתחייבות אצלם, תוכלי לקבל אחלה של מחיר כפיצוי..
    תשמעי לי זה עובד...
    לפני כשנתיים כשרק התחילו עם היס מקס רציתי נורא לרכוש אותו, הציעו לי הצעה שהיתה גבוהה.
    כשסיפרתי לחברה מהעבודה את המחיר היא היתה בשוק, בעלה שיודע להתווכח
    השיג את אותה החבילה בדיוק ב100 ש"ח פחות!!!
    מיותר לציין שהיום אני משלמת בדיוק כמו חברה שלי.....(100 ש"ח פחות)
    בקיצור שווה לנסות!
  • בארור שתעבירי הלאה!!!!!!!!!!!!!!!!!

• ממש אבל ממש לא הגזמת.
    איזה חוצפה
  • גם אני הייתי מעבירה לאה , זה באמת פוגע ואני חושבת שאנשים שאין להם יחסי אנוש בסיסיים לא צריכים לעבוד בעבודות מסוג זה .

ועוד משהו, רציתי לציין שלי יש ניסיון רע כמעט עם כל החברות הנ"ל וחברות הסלולאר וכל שירותי הלקוחות הנ"ל מתנהגים יפה רק לפני ביצוע העסקה . אחרי שחתמתם
  • מאמי...צר לי להגיד לך אבל זה תפקידו של ה"גובה שטח"
    אין לך מה להפגע ממנו...הם מדברים ככה לכולם...
  • דנה, זה תפקידו לדבר ככה? מה, הוא כאילו הוא קיבל סמכות מיוחדת להעליב ולפגוע באנשים?
    אני לא חושבת שיש למישהו זכות לדבר ככה אל אדם, ולא משנה מה הסיבה
  • כל החברות האלה נחמדות מאוד כשאתה מצטרף וכשיש חוב הופכים את הפרצוף שלהם..מנסיון רב בחובות אני אומרת לך שחבל על הקלוריות שימי ז' ותשלמי מתי שתוכלי.

• כפי שאמרו לך כל החברות האלו אותו דבר . לאבא שלי היה ניסיון לא טוב עם חברת הוט. לנו היה מקרה שפנינו ליס בגלל תקלה והפקידה לא דיברה איתי יפה , פשוט ביקשתי לדבר עם אחראי עליה ואמרתי שאני מעוניינת להתנתק כפיצוי קיבלתי חבילת ערוצים חינם.
    מסקנה : תפוצצי את העיניין ואם זה לא עוזר נתנו לך כתובת של אתר " תלונה " הם יעזרו .
  • פניתי גם לאתר "תלונה". נראה מה תהיה תשובתם. כדאי לו ומאוד להתקשר להתנצל
  • זה ממש חוצפה
    וכאשת שרות מזה שנים רבות אני לא חושבת שיש לו זכות לדבר אליו בצורה כזו
    אני אישיתצ הייתי מעבירה את זה הלאה

• את ממש לא מגזימה!!! הוא פשוט חצוף!
    אני בתור אחת שעוןבדת גם בקשרי לקוחות, בחיים לא היתי מעזה לדבר ככה ללקוח- וגם אם הייתי מעיזה כבר לא הייתי נמצאת בעבודה....
    אני לא הייתי מוותרת על זה!!! הוא ממש חצוף! וגם אם היית משקרת, אין לו שום זכות לדבר איתך ככה!!!
  • אני חושבת שתפקידו של "גובה שטח" להכריח אנשים לשלם את חובותיהם
    ע"י הפחדה מנומסת שהחברה תפנה לעו"ד,
    אבל לא להעליב אותם, ועוד בצורה אישית כל כך, לא ללקוח "שקרן". זה לא מקובל.
    הוא יכל להסביר בצורה מנומסת: "גב'.... אם עד תאריך ..... לא ישולם החוב אנחנו ניאלץ להעביר את החוב לעו"ד...".
    זהו, לא יותר מזה!
    [[[
  • נטלי, הוא לא גובה שטח. הוא אחד האחראים במוקד.

עם כל הכבוד לסמכות שלו, אבא שלי בחיים לא ידבר אליי ככה - אז מן הסתם שהוא לא ידבר אליי ככה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה