פירכוס חום זה הדבר הכי מזעזע בעולם............ - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואי מה שעברנו שלשום....נועם בת שנה והיה לה 4 ימים הכי קשים....לא יודעת מאיפה להתחיל ...היה לה חום 40 מעלות יומיים לא יורד...פתאום אנחנו רואים טלויזיה והיא על הידיים שלי התחילה לרעוד לי כמו ווברציה כזאת אחרי דקה נהייתה כחולה אבדה את ההכרה גלגלה עיניים --אמא................לא ידענו מה זה בכלל פרכוס חשבנו על הכי נורא שאיבדנו את הילדה אני כותבת לכן ולא מפסיקה לבכות יש לי סיוטים עדיין...אני צרחתי בעלי ניסה למשוך לה את הלשון כל השכנים היו אצלי בבית אחרי רבע שעה הגיע האמבולנס והיום השתחרנו --והחום עדיין עולה יורד --אגב קרה גם אתמול אבל בביח פירכסה תוך כדי בדיקת רופא שמו לה חמצן וזריקת ווליום מסכנה שלי --מי מכירה תופעה כזו????????????
14 תגובות
עמוד 1
מוכר... לא מניסיוני אבל מחברות וגם גיסתי. חשוב שתעברו את ובעלך הדרכה על התמודדות בעת פירכוסים של חום כי סביר להניח שיהיו עוד כמה פעמים. ברגע שיודעים מה לעשות ומודעים אז אולי קצת פחות מפחיד אבל אין ספק - פחד אלוהים!!! העיקר שתהיו בריאים ושיירד החום!
אנחנו גם עברנו את זה ואני יכולה להגיד לך שזה היה היום הכי נוראי שהיה לי בחיים. זה קרה בערך בגיל שנה וחצי... אמנם היא לא איבדה את הכרתה אבל היא פירכסה תוך כדי שינה וכל המיטה זזה...(בגלל הרעש של המיטה רצתי לחדר שלה) אני רק נזכרת בזה ויש לי צמרמורת... זה בהחלט היה מפחיד!! זה קורה כשיש עליה מהירה של חום, ב-21:00 בערב היא היתה עם 39 מעלות, נתתי לה נורופן והוא לא השפיע..מסתבר... תוך 45 דק' מיד אחרי הפירכוס היא היתה עם 41 מעלות. כמו שציינתי המזל היה שהיא לא איבדה את הכרתה, אבל הרגעים הראשונים מלחיצים בטירוף כי לא ידעתי אם היא ישנה או שבאמת היא לא בהכרה... מאחלת לכם הרבה בריאות ולך, התאוששות מהירה...
עברתי את זה פעמיים עם בן .........
זה סיוט !!!
ברגע שזה קורה צריך להפשיט את הילדה ולקחת מגבת רטובה ולעטוף אותה
זה קרה לאחיין של גיסי כשהיינו כולם אצלהם בבית... באמת מחזה מפחיד... מקווה שהסבירו לכם מה צריך לעשות במקרה כזה
איזה פחד!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
לא התאוששנו מהאשפוז והיום התקשרו מב"ח להודיע שבנוסף יש לנו........שפעת חזירים....................מה קרה לנו מה? מסכנונה שלי --אה ואגב גם אני נדבקתי קולטות???????????????
מפחיד
יו אלוהים איזה פחד עד דמעות אני מתה מיפחד שזה יקרה העיקר שהכול בסדר
אור של חיי
אלוהים יישמור
תמיד שהיה לנו חום זה הדבר שהכי הפחיד אותי בעולם רק לא להגיע למצב הזה
מלחיץ בטירוף!!!!!!
החלמה מהירה לשתיכן, תשמרו על עצמכם
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מאמי, זה מלחיץ ועוד איך מלחיץ!
לא מאחלת לאף אחד בעולם לעבור כזו חוויה ב"ה שזו תהיה הפעם הראשונה והאחרונה גם בשבילנו..........זהו עכשיו חום של 37.5 כבר נורופן....כדי למנוע אמאלה בדיוק שבוע שעבר זה קרה............סיוט