אני כבר כמה ימים סובלת נפשית ולא זה לא מחלת נפש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוכרות לפני כמה ימים פתחתי שרשור לגבי זה שהבעל יעבוד במקום אחר ואתן נשארות לבד?
    אז כנראה בעלי יתחיל יעבוד ביטבתה ואני אשאר באשקלון. חמי וחמותי התרוצצו בשבילו כדי שיקבלו אותו לעבוד שם כי לחמי יש שם המוו חברים אז בעלי נכנס בפרוטקציה. ביום ראשון אמור להיות לבעלי ראיון עבודה אבל זה בשביל הפרוטוקול. הוא ממילא מתחיל לעבוד. אני בהתחלה הסכמתי ואפילו ירדנו ביום רביעי כולנו לאילת ועכשיו אנחנו פה אצל החמים שלי. וביום שני אמורים לחזור לאשקלון ואז בעלי צריך להסדיר אתהעניינים עם העבודה הקודמת שלו ולחזור לאילת כדי להתחיל לעבוד.
    מצד אחד זה טוב שזה ככה ומצד שני אני נורא כואב לי אני מאתמול לא יכולה לשון כל הלילה לא ישנתי כל הערב אתמול בכיתי שבאמת יהיה לי קשה כי גם ליאל נורא קשור לאבא שלו כל הזמן קורא לו ואני לא אהיה מסוגלת לראות את הילד שלי כל בוקר כשהוא קם ומחפש את אבא שלו להגיד לו שאבא לא יבוא הביתה. אני פשוט לא מסוגלת הלב שלי נשבר לחתיכות.
    ואני אישית לא אהיה מסוגלת להיות בלי בעלי. טוב אולי זה רק הורמונים אבל עדיין זה קשה לי אני אפילו אתמול הבאתי את התנגדותי ובסוף אמרתי אתמול לחמים שלי שאני לא רוצה בסוף שהוא ישאר שהוא ינסה למצורא עבודה באשקלון ואז הם התחילו לצעוק עליי ואז חמותי החוצפנית מה אמרה לי??? שתדעי לך משרד הרווחה בסוף עלו עליכם ויקחו לכם את הילדים כי אתם שוקעים בבוץ. ועוד הוסיפה : אני אישית אפנה לשרד הרווחה ואקח לך את הילדים. אתן קולטות? פשוט בא לי לקחת את הדברים שלי ולחזור הביתה ששם לפחות אני אהיה רגועה שאני אצלי בבית.

9 תגובות
עמוד 1
  • בת ז!@##$$%%% חמתך!
  • את לא יכולה לעבור איתו?? אולי תגורו בקיבוץ
    :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]

שליו שלי

• אם לא הייתי בהריון הייתי עוברת מבלי לחשוב פעמיים אבל אני רוצה ללדת באשקלון וחוץ מיזה חתמנו חוזה חדש שכירות לשנה ועכשיו אני תלויה בחוזה השכירות. מקסימום אני כן יכולה לעבור זה רק אחרי הלידה ועדיין זה להפר חוזה שכירות ולשלם ימבה כסף על הפרת חוזה.

• איזה אנשים מגעילים, ואין להם שום זכות בעולם לעשות דבר כזה וגם אים אתם שקועים בבוץ לא לוקחים ילדים להורים אז שתגיד מה שהיא רוצה וחושבת
  • חמותך פשוט חצופה
  • קודם כל קבלי המון

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • איזה חמות מטומטמת
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • השאילה היא מאוד פשוטה : עד כמה אתם מעורבים את קרבי משפחה שלכם במצב הכלכלי ? מספרים , מבקשים עזרה וכו' . כלמדתי בחיים שברגע שמשהו עוזר לי הוא מקבל לגיטימציה גם להביא את דעתו , הרי מבחינתו בלי עזרה שלו לא הסתדרתי . לכן כבר הרבה הרבה שנים אני ובעלי מסתדרים בלי עזרה של אף אחד , אנו לא חייבים לאף אחד שום דבר ואף אחד לא מכתיב לנו איך לחיות .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תיהיה חזקה על כל מה שיקרה
    ואל תתני לשום אדם להשפיע עליך
    ובנות צדקו אולי שווה למצוא דייר ואז הסיוט יעבור
    ומקווה בשבילך שאם תעברו לאית אז לא ליד ההורים של בעלך
    כי הם יכולים להשפיע לרעה עליכם
    בלי שתשימו לב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה