-
אממממממממממממממממממ
אם את סומכת עליו אז לא תעשות כלום
אבל אם את לא אז.... הוא היה צריך לספר לך לפני לדעתי
מצב מסובך
מתכונים זה אני ...
http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL **
**
**
-
אני סומכת עליו....
ואם הוא היה יודע שהם
הולכים למועדון חשפניות הוא היה
אומר לי מהתחלה....
שיהנו למה לא...
אבל זאת רק הדעה שלי...
-
אים הוא ידע שאת לא מסכימה הוא בהחלט היה צריך להגיד לך לפני שהוא הולך. אני חושבת שמקום כזה לא מתאים ולא ראוי לאנשים נשואים, כי לפי דעתי זה דבר זול מדיי.
[]
-
זה שיש ילדים זה אומר שאסור להיות במסיבת רווקות
---------------------------
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
אני סומכת עליו !!! אם כי לטעמי פאסההההה
שיהנו!
אולי ההורמונים היו כן משפיעים עלי קצת כי לי יש נטייה להיות עצבנית על בעלי שאני בהריון (מהרגע שנאי יודעת שאני בהריון הוא תופס מרחק
-
אני חושבת שגבר נשוי לא צריך ללכת למועדון חשפניות.
אני לא הייתי מקבלת בעין יפה את העובדה שבעלי לא סיפר לי שהוא וחבריו הולכים למועדון חשפניות. הייתי רוצה לדעת מזה.
למזלי חברים של בעלי כמו בעלי עצמו, "ילדים טובים"
-
אין לי בעיה עם זה
-
השאלה העיקרית היא האם הוא ידע ולא סיפר...
אם הוא ידע מה בתכנית ואל סיפר לך אני הייתי כועסת
אם הוא לא ידע וזרם עם החבר'ה הייתי שוקלת אם לכעוס :)
-
תלוי בעוד נסיבות, מי החבר? מי החבר'ה?
מה בדיוק היה שם?
בעיקרון הייתי מגיבה כך:
-
לא מפריעות לי חשפניות...
אם הוא לא סיפר בכוונה כדי להסתיר זה היה מעצבן אותי...
[]
-
מראש היה מפריע לי שהוא הולך לכזה מקום.....אבל אחרי מעשה אין לך הרבה מה לעשות.......
המסנג'ר שלי:
ortaly10@hotmail.co.il
-
קשה לי לשפוט את המצב כי אני לא בהריון ואני יודעת (זוכרת במעומעם) שבהריון ההורמונים הורגים אותנו ויש יותר נטייה להפגע.
אם הוא לא יזם את החשפניות ולא ידע שהן היו שם והוא היה נשבע לי שהוא לא נגע באף אחת ואף אחת לא נגעה בו - הייתי מעבירה את זה (שוב - זאת דעתי הנטולת הורמונים
-
אולי בעלך באמת לא ידע שיהיו שם חשפניות?
-
בעיקרון - אין לי שום בעיה שילך למועדון חשפניות וייהנה.
אם הוא ידע לאן הוא ובכוונה הסתיר - הייתי כועסת על הסתרת המידע, מצד שני - אם היה לו חשוב ללכת והוא ידע שתכעסי - אז די ברור למה הסתיר...
-
בטוחה שאת רוצה את התשובה של כולן??
אני הייתי נראית ככה-
-
אני בדיוק קוראת את השרשור, וברקע חדשות...קצין בצה"ל ניסה לאנוס מישהי במכות אחרי שחגג והשתכר במסיבת רווקים שחגג במועדון חשפנות
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
-
היה פה מהשהוא כזה לא מזמן??!!
אין לי בעיה שילך למועדון חשפניות כי אני סומכת עליו לחלוטין ולכן אני מניחה שהיה מספר לי מראש. במקרה ולא היה מספר (והוא מכיר אותי המון שנים , כך שזה לא היה קורה )אז הייתי בוכה משתוללת ועושה דרמה מכל העניין . שקר או הסתרת מידע מפריעים לי יותר ממועדון חשפניות , הוא יכול לראות סרט פורנו באותה מידה.
-
סליחה אבל זה תת רמה לדעתי...לראות נשים ערומות עם גוף חטוב כשאישתך נושאת בריחמה את התינוק שלך![/
אוקיי, מיציתי. אתה יכול כבר להיוולד!!!
-
לי אין בעיה, אני סומכת על בעלי.
בעלי יודע שאין לי בעיה שילך חד פעמי למועדון חשפניות כל עוד כמובן מדובר ברק להסתכל ולעשות צחוקים עם החבר'ה. וממש לא משנה לי עם אני בהריון (כמו עכשיו) או לא או עם יש ילדים בבית, למה שהייתם חברים זה בסדר ועכשיו לא? לדעתי צריכה להיות אותה נאמנות בכל שלבי מערכת היחסים בניכם.
בקיצור, כל עוד מדובר במסיבת רווקים (ולא במשהו קבוע) ומדובר בלהסתכל ולא בדברים נוספים, אין לי בעיה (כמו שמזמינים חשפן או מדברים על סקס במסיבת רווקות, משהו חד פעמי סתם בשביל הפוזה).
בקיצור לדעתי צריך לבטוח אחד בשני, ואולי אפילו להגדיר גבולות מראש כגון: לראות זה מקובל ולגעת לא. בקיצור דברי עם בעלך, אם הנושא של לראות אפילו לא מקובל עליך, דברו בניכם כדי ששני הצדדים ידעו מכך (אולי הוא חשב שזה לא ביג דיל בשבילך שילך למועדון חשפניות ולכן סיפר לך רק אח"כ).
-
קשה לי לענות לגבי הנושא הזה ספציפית כי אצלנו אין כאלו דברים (דתיים
-
אני לא צריכה לקרוא את תגובות הבנות בשביל לומר
שלפי הכותרות אני יודעת מה דעתי שלי.
חשפנית=זונה ומבחינתי זה וטו בל יעבור.
בידור זה קולנוע תיאטרון על האש עם החבר'ה הופעה בקיסריה..
בחורה זולה עירומה על הברכיים של גברים נוטפי ריר זה לא בידור
זה עצוב זול פרוץ זונתי וגועל נפש .
בעלי יודע שאם אני אדע אפילו עוד עשר שנים שבזמן שאנחנו נשואים
היה נוכח באותו חדר עם זונה/חשפנית/נערת ליווי ושות' אצלי זה גירושין.נקודה.
אני מאוד קיצונית בנושא ואין מבחינתי דרך לחרטה או לשינוי.
ולשקר אין רגליים...
מה שבטוח ...הוא היה עף מהבית ונותן לי לחשוב מה לעשות. כי לדעתי..
או גירושין או שאני הולכת חוגגת עם]
[=/]
-
תודה על התגובות!
עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
כנסו לאתר
www.adidastudio.com
-
נשמה..
הגבת איך שהרגשת.. זו זכותך להגיב כך, זה באמת פוגע!
אל תשווי את עצמך לאיך ששאר הבנות מרגישות עם זה..
כל אחת היא שונה ולכל אחת הקו האדום במקום שונה, ואין כזה בסדר או לא בסדר בתגובות של אנשים.. (חוץ מאלימות!!
-
]
[=/]
-
לא חושבת שהיה מפריע לי יותר מידי
מיטל
-
כשדרור ואני התחתנו אח שלו ארגן לו מסיבת רווקים והיה לי ברור שיהיו חשפניות אבל אני סומכת על דרור וחוץ מזה הייתי רגועה כי גם אבא שלי היה במסיבת רווקים של דרור אז ידעתי שיהיה בסדר
-
מיכלי לא הגזמת בכלל
אם היית חושבת לפרק בגלל דבר כזה נישואים אז אני לא יודעת מה להגיד
-
אני כל כך הייתי
-
רק רציתי להוסיף - שסביר להניח שלבעלך לא היתה יותר מדי ברירה ללכת...
חבר טוב שלו מתחתן ומארגנים לו מסיבת רווקים עם חשפנית, זה לא הכי יפה להבריז לדעתי.
יעל, אמא של יונתן
-
אני סומכת על אורן בעיניים עצומות!
אין לי בעייה שיילך למועדון חשפניות במסיבת רווקות.
אני חושבת שהוא מבין שמה שמחכה לו בבית- זה הרבה מעבר לחשפנית
-
סורי מאמי..לא מקובל עליי
כמו שאני לא אעשה את זה אני מצפה ממנו שיתנהג אותו דבר..
זה עניין של כבוד לדעתי
ואם הייתי יודעת שהוא עשה את זה עוד בלי להתייעץ איתי..
וואי..
ה' ישמור אותך נסיך של אמא!
"נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים..
ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
-
כשאנחנו התחתנו, בעלי הלך למועדון. גם כשחברים שלו התחתנו בשנים שלאחר מכן הוא הלך. לא ראיתי בזה משהו פסול. אני לא חושבת שיש קשר ללכת אם אתה נשוי או לא..
אבל- היום אני הייתי אומרת לבעלי 'כל אישה כזו שרוקדת היא בת של מישהו, האם אתה היית רוצה שמישהו ייתייחס לבנות שלך כאל חפץ? אני חושבת שהבנות האלה זקוקות למשהו שבעלי לא יוכל לתת להן- הן זקוקות לעזרה'
בקיצור לא הייתי רוצה שהוא ייקח חלק בזה, ואני מניחה שהוא יסכים איתי
-
האמת היא נגה, אף פעם לא חשבתי על זה ככה... נראה לי שאם הגברים שהם אבות לבנות היו חושבים על זה ככה הם לא היו רוצים ללכת בחיים...
יעל, אמא של יונתן