היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שחר כבר שבוע משתעל. אין חום והוא מרגיש טוב... רק משתעל ולא נראה לי שזה סטרידור... לחכות שזה יעבור או שיש לכן המלצה על איזה משהו שלא יכול להזיק אבל יכול להועיל? ילד יפה של אמא
12 תגובות
עמוד 1
יש סירופים טבעיים...
הכי טוב זה להשרות בצל בדבש, אחר כך לסחוט את הבצל כמה שאפשר לתוך הדבש ולתת לו לבלוע כף בוקר וערב...
אם הוא לא הלרגי לדבש אז לחתוך בצל על כל בצל בנוני לשים שתי כפות דבש (אם אלרגי אז סוכר ענבים ) לתת לעמוד כמה שעות ואז יהיה סירופ . לצננן לשים בצנצנת ולשמור במקרר . לתת 3-4 פעמים ביום . http://www.holdthatpic.com/
ואת חושבת שהוא יסכים לאכול את זה?
שחר כמעט בן שנתיים, אני חושבת שזה בסדר לתת לו סירופ טבעי. תבקשי בסופר פארם, הם נותנים המלצות טובות [[[
תלוי בסוג השיעול.... אם זה שיעול יבש, יש סירופ מעולה "פרופיטן" שמקל מאוד. הרופאה של מאור נתנה לו אותו מגיל 10 חודשים, כך שבגיל שנתיים זה גם בסדר. אם זה שיעול עם ליחה אז יש סירופ טבעי (בבתי טבע) שנקרא "שיעולון" - זה מגיל שנתיים (אבל שחר כבר כמעט בן שנתיים
אני נותנת ל-רון לפעמים סירופ- אני לא זוכרת איך קוראים לו. אבל אם זה שיעול ליחתי- רק אינהלציה עוזרת! את יכולה לעזות לו על בסיס מים בלבד.
אנחנו לוקחים סירופ הומאופטי, שנקרא הוסטן אלקסיר, זה בלי מרשם וזה סבבה וגם טעים :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]
שליו שלי
bolit הוצאת לי את המילים מהפה!!!!!!!
סירופ מעולההההההההה !!! הוסטן אליקסיר - יש בסופר פארם עולה בסביבות 50 ש"ח ובבתי טבע. זה סירופ טבעי לחלוטין מעל גיל שנה אין בעיה!!!! אם תקפידי על ההוראות שימוש תוך יום אחד תרא שיפור מדהים