בנות שאלה על בקבוק -אוונט mam - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בהזמנת לידה עשיתי הזמנה של 2 בקבוקי אוונט גולד החדש ללא... A גדולים כי אני צריכה חיבור למשאווה של אוונט ועוד 4 בקבוקים ללא הברגה של 260 MAM כי היו נראים לי נחמדים ולא יקרים במוצצים, למרות שהשתמשתי באוונט רגיל עם דביר כתינוק בין ההנקות, היום אני חושבת על זה אם יש באמת סיבה שאני ישלב בין 2 חברות או שהחליף את הMAM גם לאוונט גולד וזהו.

נכון שז קצת שטויתי השאלה, אבל אולי תאירו את עיניי למשהו שלא חשבתי עד כו

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

7 תגובות
עמוד 1
  • מאמי,
    מאוד צריך לתת על השאלה שלך את הדעת ואני אסביר:

כש-רון נולדה קניתי לה את כל סוגי הבקבוקים שאני מכירה כטובי.
    לצורך העניין: בי פרי, אוונט, ומאמ רק כדי שהיא לא תתרגל לבקבוק אחד.
    ובאמת היום אני קוצרת את הפירות מזה שהיא ניזונה מכל סוגי הבקבוקים ללא שום בעייה.
    אני מכירה לא מעט תינוקות שלא רוצים לינוק מבקבוק מסויימם והאימהות נלחמות!

לכן אני ממליצה לך להשאיר את הבקבוק ולא להחליף.

אגב,
    גמני בהתחלה קניתי בקבוק עם הברגה אבל כשזה התחיל להעלות לי על העצבים
  • זה תלוי גיל, השאלה שלך.

לדביר עכשיו לא נראה לי ישנה איזה בקבוק הוא שותה.

כשהם קטנים יותר - זה יותר קריטי, כי הם מתרגלים לסוג אחד וצריך להמשיך איתו לפחות עד גיל שנה וחצי, שבו הם פחות בררניים.

אני עם הקטנה שלי ניסיתי את כל סוגי הבקבוקים וכלום היא לא היתה מוכנה לקחת. עכשיו כבר ממש לא מזיז לה, היא שותה בכל הסוגים. חלב אם - היא לא מוכנה בשום פנים ואופן, גם לא דייסות ותחליפים.
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il

• גם לאופירי קניתי את כל סוגי הבקבוקים-לא כי רציתי שהיא לא תתרגל לסוג אחד של בקבוק אלא שיהיה לי עוד בקבוקים היום זה פחות קריטי אופירי אוכלת דייסה רק מבקבוק של מאמ והיא יכולה גם לאכול מעוד בקבוקים , לדעתי אין צורך להרגיל אבל אם היא תתרגל אז מה רע בזה? הרי גם ככה לא כל יום את קונה בקבוק חדש נכון?
  • תודה רבה לכן בנות

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• למי איכפת אם יתרגל לבקבוק מסויים?
    לדעתי אל תקני יותר מדי כי יש תינוקות שלא מקבלים כל סוג של בקבוק.
    אם תקני עכשיו שישיית בקבוקי אוונט והבייבי לא תסכים לקבל אותם, זה סתם הולך לזבל (וראיתי שהבקבוקים האלו יקרים).

אנחנו היינו עם אוונט רגיל ואח"כ עברנו למאמ (בעקבות החפירה על הביספינול) ומשניהם היינו מאוד מרוצים. עברנו בערך כשיונתן היה בן 9 חודשים ולא היתה שום בעיה עם זה.

נראה לי שכדאי לחכות אחרי הלידה ולראות אם היא מוכנה בכלל לקבל את אחד מהבקבוקים ולפי זה תחליטי (למרות שאם את רוצה לשאוב את חייבת גם בקבוקים של אוונט ויותר מ2)
    יעל, אמא של יונתן
  • אנחנו בהתחלה השתמשנו באוונט והינו מרוצים, ואחר כך עברנו למאמ בגלל הביספינול. אבל עכשיו האוונט גם בלי ביספינול. שניהם טובים לדעתי
    You're my heart, you're my soul

• כשעדן נולדה קנינו לה אוונט.
    כל הסימילאק היה נוזל עליה והייתי צריכה כל ארוחה לשים לה חיתול בד צמוד לצוואר ומקופל לשמונה כדי שהבגדים יישארו יבשים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה