היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל היום אני הגעתי לסוף החצי הראשון של הריון. זהו חצי כבר מאחוריי. והדבר השני זה ששבוע שעבר עברתי דיקור מי שםיר ויש לי עוד בערך שבועיים לחכות לתוצאות. ואני בטוחה שהכל בסדר אבל עדיין יש לי חששות. אני כבר שבוע שלם במיוחד בשעות הערב מרגישה קצת תנועות ולםפעמים בעיטות קלילות. זה נורא כיף אבל אני מפחדת להתחבר עליה רגשית כי אני לא יודעת מה התוצאות שאני אקבל. האם אני עושה נכון?
2 תגובות
עמוד 1
הפחד להתחבר מובן לחלוטין גם אני לא הצלחתי להתחבר להריונות של שקד והנוכחי עד שלב יחסית מאוחר בגלל ההפלות שעברתי, אבל זה בסוף מגיע באופן טבעי תני לזמן לעשות את שלו...