עדכונים........... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אתמול חזרתי לעבודה. יונתן הלך למשפחתון, הכל היה נראה שמתקתק עד שהתקשרה המטפלת להגיד שהוא כבר חצי שעה צורח ובוכה והיא לא מצליחה להרגיע אותו ואת החלב הוא לא אוכל (אני שואבת). באתי הוא נרגע גם עלי רק כעבור 10 דקות ולקחתי אותו הביתה (למזלי אני עובדת במרחק 5 דקות ממנו).
    היום שוב התקשרה באיזור 09:30 להגיד שהוא בוכה ולא רגוע ולא אוכל, הגעתי הוא כמובן בכה וצרח, נתתי לו ציצי הוא אכל בטירוף ומיד פלט הכל. אחרי שנרגע נתתי לו שוב ציצי ושוב פלט הכל. חשוב לי לציין שהוא אף פעם לא פולט, אז שוב לקחתי אותו, נתתי לו קצת ציצי והוא נרדם בלי לפלוט.
    אמש והיום אני לא מצליחה לשאוב שבדרך יוצא לי בלי בעיה.
    קצת מבאס אותי כי אני כבר חזרתי לעבוד וחשוב לי מאוד להוכיח את עצמי לבוס שלי שממש אבל ממש מתחשב בי ואומר לכי ללכת הביתה ליונתן. אני בדיעבד עשיתי טעות איתו בכל 4 החודשים שהוא איתי הוא קיבל רק פה ושם בקבוק ותמיד, תמיד איתי. בכל מקרה קבעתי לו תור לרופא בערב על מנת לשלול דברים אחרים ואמא שלי תיקח מחר חופש להיות איתו על מנת שאני אוכל לעבוד קצת.

שני סוף, סוף חזרה הבוקר לגן אחרי למעלה משבוע שהייתה חולה. היא קצת חלשלושה, דיברתי עם הגננת אבל היא אוכלת ומשתתפת יפה בהכל.

הבית שלי נראה ומרגיש כמו דיר חזירים....
10 תגובות
עמוד 1

• טוב....
    בשעה אחת וחצי ניסיתי לתת ליונתן בקבוק שאוב והוא סרב בכל תוקף. נתתי לו סימילאק פעם ראשונה (60 מ"ל) והוא חיסל את זה ומיד בכה שנגמר, הכנתי מיד עוד 60 מ"ל גם אותו הוא חיסל
  • וואייייייי איזה קשה זה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • טוב..
    חזרנו מהרופא והכל בסדר...
    באיזה שהוא מקום "קיוותי" שיהיה משהו כי כךהמצפון הרבה יותר נקי אבל מסתבר שיונתן שכולה בן 4 חודשים עושה לי בית ספר!
    מקוה שמחר יהיה שיפור.
    לילה טוב
  • איך היה הלילה?...שני עשתה לכם צרות?

את לא חייבת להפסיק להניק - את יכולה להמשיך בבוקר ומיד כשאת חוזרת, ככה אני עושה. במשך היום - תשאבי בקבוק ושיתנו תמ"ל, לא יקרה כלום. את תנוחי, תהיי רגועה - ויונתן גם. מה שכן - תהיי עם רפידות הנקה בעבודה - כי יהיה קצת גודש בהתחלה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • וואו זה נשמע מתיש מה שאת עוברת

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • היי קרן
    מזמן לא דיברנו, תדעי שהתגעגעתי

אני רוצה להגיד לך שאת ממש חזקה ואמיצה- אני שמסתכלת מהצד יכולה בהחלט להגיד את זה.אז תחזיקי מעמד, שני כבר מרגישה טוב יותר וזה נהדר.
    ולא קרה כלום אם יש תקופה שהבית לא הכי מסודר.

• הי

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה