מה זה שווה אז? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
12 תגובות
עמוד 1
  • זה ממש חארטה

• אני אישית בילד הבא בע"ה אשאר בדיוק כמו עם אופירי ארבעה חודשים כי כספית אין לי את האפשרות לשבת יותר מזה בבית
  • עובדים עלינו בעיינים
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• עדיף שכבר לא יתנו כלום!!!!

כ"כ מכעיס איך שהמדינה צוחקת עלינו
  • אני דוקא חושבת שזה שלב... קודם כל להאריך את הזמן ובהמשך זה בטח יכלול גם את הדמי לידה.
    לפחות מי שכן יכולה לעמוד בזה כלכלית תוכל להנות מזה.

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:

• סוכנת כל מי שפגשתי עד כה והאריכה לעצמה את חופשת הלידה על דעת עצמה לא קיבלה כסף עשתה את זה כי הייתה לה את האפשרות לשבת בבית-כספית, אז זה בדיוק אותו הדבר לא היו צריכים בשביל זה לחוקק חוק
  • נכון אבל זה עם לגיטימציה ואין אפילו צורך לשאול את המעסיק ולהרגיש לא נעים כי את רוצה להאריך. ולדעתי הדרך משם להארכה בשילוב עם דמי לידה היא קצרה יותר.... מה שלא יהיה לרעתינו זה לא. זה או להשאיר אותו דבר או לעזור למי שיש לו את היכולת בשאיפה שגם לנו (מי שאין לו יכולת כספית) זה יועיל יום אחד.

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אני חושבת שזה כן תורם, אולי לא מספיק, ומקווה שבהמשך זה גם יכלול הארכה של דמי חופשת הלידה.
    כיום גם מי שיש לה כסף לשבת בבית עם הילד לא תמיד יכולה לעשות זאת, כי בד"כ המעביד לא מסכים, רק אם עובדים תקופה ארוכה באותו מקום עבודה ניתן להאריך את חופשת הלידה ללא תשלום וללא צורך באישור מהמעביד.
  • ]

]
  • אני מסכימה עם שחר המלך,
    בלידה הקודמת עשו לי פרצופים כשביקשתי להאריך את החופשת לידה.
    עכשיו אין להם ברירה.
    מתי החוק יכנס לתוקף?
    אני צריכה ללדת באמצע אפריל, אני מקווה שזה יאושר עד אז.
  • סיון זה כבר אושר.
    אבל זה ממש לעשות מאיתנו צחוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה