קבת בשורה קשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיסתי היקרה והאהובה הודיעה לי אתמול בערב שיש לה את המחלה

20 תגובות
עמוד 1
  • אכן בשורה קשה
  • איזה מחלה?.....ה-מחלה? סרטן?......

אני עובדת באגודה למלחמה בסרטן - אם אוכל לעזור פני אליי במייל.

רפואה שלמה במהרה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אויש כמה קשה זה
    שתיהיה החלמה מהירה גיסתך יוצאת עכשיו לדרך לא קלה של מאבק כדי לנצח את המחלה הארורה הזאת כן היא תזדקק לך סעי אליה אפילו בשבתות תיהי איתן קצת כמה שזה קשה אפילו מילת עידוד יכולה לחזק אותה ברגע שתיהיה בטיפולים לכי אליה לבית חולים שבי לידה אחיך בקשר עם הבת שלו? אחיך יודע את זה? אם לא תשאלי אותה אם את יכולה לספר לו שיעזור קצת שיהיה עם הילדה זה גם יכול לעזור
    זה לא קל אבל כדי להלחם ולהבריא היא תזדקק לתמיכה מרובה ועידוד וחיזוקים שלך ושל הסובבים והרבה
    לצערי יודעת מבפנים אבל אצלנו כל המתיכה והעזרה לצערי לא עזרה אבל שוב כל גופו לעיניינו שלו http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • עוגית לדעתי לא צריך לברר יותר מדי על המחלה הנוראית הזאת כי ככל שיודעים יותר אפשר רק לשקוע צריך להילחם וצריך תמיכה של הסובבים דודה שלי ז"ל חיה עם המחלה הנוראית הזאת 7 שנים נלחמה עברה טיפולים היו לה תקופות של נסיגה עד שנתקפה במין נקבה של המחלה הנוראית צריך רק לדעת אם זה זכר או נקבה ויש לכך משמעות אבל כמו שאורטלי כותבת יש היום טיפולים מצויינים שיכולים לעזור להאריך חיים ולגרום לנסיגה צריך רק אמונה ואופטימיות

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png

• בנות תודה

• בע"ה רפואה שלמה
  • שתהיהי לה רפואה שלמה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • האגודה עושה המון פרוייקטים לחולים ולבני משפחותיהם, מסייעת בעזרה כספית ראשונית, זכויות חולים....יש עוד הרבה דברים. אין לי מה להרחיב על זה כאן......
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אויש מאמייייייייייייי
    לאחרונה אני שומעת על הרבה מקרים

• מנסיון של משפחתי ההתמודדות לא קלה
    היא תצטרך הרבה תמיכה, אוזן קשבת וכוחות
    מאחלת לה רפואה שלמה
  • אוי שתחלים במהרה אמן

• באמת לא קל
  • מאחלת אמן שתצא מזה מהר ובקלות רבה ככול האפשר

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • צר לי מאוד מאוד
  • אויייי....אוף איזה עולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה